Astrofon21

Ona u znaku Vage-Vaga opšte karakteristike (ASTRO)

Spada u najlepše žene Zodijaka, mada često poseduje izvesnu hladnoću i uzdržanost. Uvek je doterana, mnogo polaže na garderobu, voli lepe tašne, otmene frizure. Najčešće je svetlokosa ili se farba u svetlije tonove, a kao crnka deluje zanosno. Iako joj najlepše stoje nežni pastelni tonovi, voli da nosi belu i crnu boju, šešire, naočare za sunce.

Karakter

Pokušava da bude diplomata i da ljubaznošću ostvari cilj. Ne dozvoljava da je bilo ko pokoleba, niti odstupa od svojih ciljeva. Tačno zna šta hoće i ide pravo ka tom cilju. Sušta je suprotnost onome kako izgleda, u stvari, mnogo je osećajnija nego što želi da se to primeti. Spremna je da se žrtvuje za bližnje i prijatelje, veoma je odana kao prijateljica, ali ne ulazi u preterano emotivan odnos.

Karijera, novac

Karijera joj nije naročito bitna, osim ako se ne bavi umetnošću, bankarstvom ili pravima. Dobar je improvizator i lako rešava poslovne probleme. Uspešno koristi poslovne veze i lako se prilagođava svakoj novonastaloj situaciji. Ako je potrebno, radiće i poslove ispod svog nivoa, međutim, brzo će pronaći rešenje da sebe plasira na najbolji mogući način. Najbolji saradnici su joj muškarci.

Ljubav

Ostavlja utisak seksepilne osobe, a zapravo može da bude prilično proračunata. Bitno joj je da je sa zgodnim muškarcem, ali ako pomisli da bi mogla da ima koristi, spremna je da bude u vezi i sa nekim u koga nije zaljubljena. Mnogi misle da je fatalna, strastvena i maštaju da budu sa njom, ali se često razočaraju kada je bolje upoznaju.

Porodica

Za nju je porodica najvažnija i veoma je vezana za roditelje, posebno za majku, sa kojom ponekad može imati vrlo komplikovan odnos. Kao majka je savršena, spremna da se žrtvuje za decu i da im se posveti. Mnoge Vage imaju samo jedno dete, koje često rađaju kasno. Veoma je bolećiva prema bližnjima, genetski je na oca i od njega često dosta nasleđuje.

Zdravlje

Može da ima problema s bubrezima, pankreasom, kožom, cirkulacijom. Treba da vodi računa o svom zdravlju jer je nežnija nego što izgleda.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK