Astrofon21

ONA U ZNAKU OVNA-Ovan opšte karakteristike (ASTRO)

Uglavnom je plave kose i plavih očiju, visoka, često sportski građena. Zbog uskih kukova deluje pomalo muškobanjasto. Oblači se ili sportski ili preterano damski, a od boja voli plavu, crnu i tamnocrvenu. Ima dugu uglavnom plavu kovrdžavu kosu, često nosi punđu, rep ili kratku sportsku frizuru. Voli da ističe noge i seksepil. U držanju ima nečeg pomalo napadnog ili ostavlja utisak osobe koja je izuzetno sigurna u sebe.

Karakter

Naizgled je otvorena i direktna, a u stvari nikada o sebi ne otkriva mnogo, samo ono što ona hoće. Može da bude pomalo nervozna, brzopleta i detinjasto iskrena. Često kaže i ono što ne misli, zbog čega se kasnije nervira. Voli da drži sve pod kontrolom, ali to joj često ne polazi za rukom. Ka cilju ide vrlo direktno, pa često u tome može da bude i pomalo neprijatna. Ambicija i uspeh je najviše motivišu i, zahvaljujući velikoj energiji, uglavnom je u tome uspešna.

Karijera, novac

Veoma joj je stalo da izgradi karijeru i da ima dobar društveni status, što najčešće postiže posredstvom braka. Veliki je improvizator i za svaki problem, od poslovnog do finansijskog, ona lako i jednostavno nalazi rešenje. Mora da ima mnogo novca jer obožava da ga troši, velikodušna je i voli da druge obasipa pažnjom.

Ljubav

Ima vrlo jednostavan pristup ljubavi i seksu. Kod nje je sve jednostavno, ali može postati vrlo neurotična ukoliko nema partnera, ili ako ne dobija dovoljno ljubavi. Spremna je da se maksimalno žrtvuje za partnera koga vrlo pažljivo bira. Erotski život nije toliko kvalitetan koliko je učestao i nije naročito rafinirana ljubavnica, ali muškarce osvaja neposrednim nastupom. Zna šta hoće, koga hoće i njega dobije ma po koju cenu, naročito u mladosti kada je vrlo uporna da se što pre uda. Malo je osoba rođenih u ovom znaku koje dugo pate zbog ljubavi, najčešće ima dva braka ili dve značajne veze u životu.

U ljubavi se najbolje slaže sa Blizanacima, Lavom, Vagom, Strelcem i Vodolijom.

Porodica

Voli da drži konce u svojim rukama. U kući se gotovo ništa ne događa a da ona o tome nije obaveštena. Nije nežna ni kao majka niti kao kći, ali je veoma požrtvovana i spremna da učini ono što ona smatra da treba. Mada prema porodici ima dobar odnos, često je egoistična, tako da preterano rano decu osamostaljuje, a prema roditeljima kao odrasla osoba nije preterano sentimentalna.

Zdravlje

Najčešće ima probleme sa vidom, pati od nesanice, a u zrelim godinama najosetljiviji su joj zglobovi i kukovi, pa je sklona povredama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK