ONA U ZNAKU DEVICE-Devica opšte karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Devica je šesti po redu zodijački znak, pripada elementu zemlje, vladar je Merkur. Sunce je u Devici od 23.Avgusta do 23. Septembra. Device su analitične, pedantne, inteligentne, ali ponekad i previše sitničave i pridaju previše važnosti detaljima.

Izgled

Tip devojčice ili dame, vrlo retko raskošne lepote sa naglašenim oblinama. Često doživljava transformaciju od neupadljivog izgleda do fatalne žene. Voli kvalitetnu garderobu, nakit, na njoj sve deluje otmeno. Frizura joj je veoma važna, od detalja voli kvalitetnu kožnu galanteriju, posebno udobne cipele i lepe damske tašne.

Karakter

Često je nezadovoljna, ali suviše kulturna i vaspitana da bi to otvoreno pokazivala. Ponekad ne uspeva da kontroliše temperament i može da bude netaktična, zbog čega se kasnije nervira, jer želi da o njoj svi misle lepo. Nervira je činjenica da je malo ko shvata ili doživljava kao fatalnu ženu, a često to može biti, jer ulazi u čudne ljubavne veze u kojima takođe često ima potrebu da kontroliše emocije.

Karijera, novac

Sa novcem oprezno rukuje kao da je u pitanju dinamit. Rođena je za luksuz, ali misli da će štednjom steći pre nego što bi se usudila da uđe u privatni biznis. Bira mesta za komunikaciju, ne voli da se intimizira, jer je po prirodi vrlo zatvorena, mada ne i nedruštvena. Marketing, mediji i unutrašnja dekoracija su poslovi stvoreni za nju. Ukoliko se posveti poslu, postiže uspeh, ali će retko porodični život podrediti karijeri.

Ljubav

Vrlo nedokučiva i tajanstvena. Plaši se da pokaže emocije i strast, a priželjkuje da joj se tako nešto dogodi. Što je starija, to ima veće šanse da stekne samopouzdanje i doživljava vrlo prijatne trenutke u društvu partnera, koji su najčešće iz drugog mesta ili države. Voli uzbuđenja i nejasne situacije, čak pristaje izvesno vreme da bude druga u vezi ili da uđe u tajnu vezu, ali to neće izdržati na duže staze.

Porodica

Korektna je, ali ne i nametljiva. Često se oseća kao žrtva porodice jer je uvek pri ruci, od nje se uvek očekuju podrška, savet i pomoć. Ukoliko je najmlađe dete, roditelji je gotovo i ne primećuju. U situaciji kada poželi da se osamostali, roditelji će davati komentare koji joj ne idu u prilog. Vremenom će naučiti kako da izgradi odbrambeni mehanizam.

Zdravlje

Često pati od glavobolja na nervnoj bazi, od lupanja srca ili psihosomatskih poremećaja vezanih za stomak. Kao nasledne bolesti može imati loš venski sistem i česte bronhitise.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €