Ona u znaku Blizanaca- Blizanci opšte karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobe rođene izmedu 21. Maja i 20. Juna pripadaju zodijačkom znaku Blizanaca. Blizanci su treći zodijački znak, vazdušnog elementa, vladar je Merkur. Za ove osobe najvažnije je komunikacija, oni su u stalnom pokretu, lepršavi , ali i površni, njih ne drži mesto i često imaju rasutu pažnju bez mogućnosti da se fokusiraju na samo jednu stvar ili osobu.

Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dečačko ponašanje, ima lepe šake i noge. Svetlijeg je tena, uglavnom smeđa, voli da se farba u plavo, često platinastoplavo ili da izvlači pramenove. Cilj joj je da izgleda kao fatalna žena, ali uvek, manje-više, ostavlja utisak nezaštićene devojčice.

Karakter

Nije uporna, ali je često kapriciozna. Na nju je lako uticati. Vrlo je prilagodljiva i snalažljiva. Ukoliko forsira mladalački izgled, može biti i te kako razborita i proračunata, a kada „glumi“ hladnu poslovnu ženu, ispod te maske krije se ranjiva osoba željna pažnje. Kada ne zna kako da izađe na kraj sa problemima, pribegava razumnim rešenjima da bi bila sigurna da neće pogrešiti. Pričljiva je, ali ne i otvorena. Srdačna je, voli da laska, ali nije uvek iskrena. Nikada se ne trudi da sasvim odraste, jer uvek nađe nekog zaštitnika – roditelje, supruga, partnera ili prijatelje.

Karijera, novac

Ako se bavi umetnošću, uglavnom ume da bude kapriciozna, ali je uvek sjajna. Ukoliko se bavi nekim konkretnijim poslom, kao što su bankarstvo i finansije, izuzetno je precizna, može biti priličan despot kao šef. Često se bavi novinarstvom ili radi u medijima. Izuzetno je snalažljiva i u stanju je da prikupi informacije koje nikome nisu dostupne. Profesionalna je ako je motivisana, ali je stalno nezadovoljna. Novac više voli da troši nego da ga sama zarađuje, međutim, kad se zainati i reši da stvori bogatstvo, stvoriće ga ni iz čega.

Ljubav

Rano ulazi u emotivne veze i udaje se vrlo mlada, često za prvu ljubav. Kako postaje starija, tako se sve više vezuje za mnogo starije i uspešne muškarce koji joj imponuju. Kao ljubavnica vrlo je loša. Često je frustrirana ili opsesivna kada je seks u pitanju, jer koristi sferu seksualnosti da manipuliše drugima. Pokušava da vlada muškarcem na fini način, nameće se mazno, a u stvari je vrlo proračunata. To je njen jedini način da se izbori sama sa sobom, jer se plaši da se prepusti emocijama. Ume da bude vrlo posesivna i ljubomorna, a i kada nije više sa partnerom voli da se meša u njegov život.

Porodica

Ne voli da joj se porodica meša u život. Rano napušta dom i živi samostalno. Nema uvek sjajne odnose sa braćom i sestrama. Ukoliko je njena pomoć potrebna roditeljima ili rodbini, čini koliko može. Kada osnuje svoju porodicu sjajna je kao majka. Zadržava drugarski odnos sa decom i trudi se da ih što ranije osamostali. Kao domaćica vrlo je praktična u opremanju stana, pomalo ekscentrična, voli da ima savremene uređaje.

Zdravlje

Osetljiva su joj pluća, bronhije, šake, ima reumu, stomačne tegobe na nervnoj bazi i nervne krize. Kao vozač mnogo je bolja od muškarca rođenog u znaku Blizanaca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK