Astrofon21

On u znaku Vage-Vaga opšte karakteristike (ASTRO)

Deluje mladoliko, vodi računa o svom izgledu, svetle je puti i kose. Uglavnom forsira džentlmenski stil i vrlo retko deluje opasno. Gospodski i negovan tip muškarca koji je nenametljiv i voli da se sportski oblači.

Karakter

Pouzdan je, pronicljiv, ne preterano srdačan i ostavlja utisak osećajnije osobe nego što zapravo jeste. Pokušava da drži kontrolu nad emocijama i da nikome ne dozvoli da ga „pročita“. Dobar je diplomata, trgovac, pravnik i umetnik.

Karijera, novac

Sposoban je da zaradi, tezgari i često obavlja nekoliko poslova istovremeno. Veoma mu je stalo da sve što radi ima neki nivo, ali i da na najlakši način dođe do novca. Dobar je organizator, pregovarač i ume da se postavi tako da ga svi poštuju. Retko se konfrontira s kolegama na poslu. Ukoliko se bavi umetnošću ili sportom, može da postigne vrhunske rezultate, ali takođe je dobar matematičar i književnik.

Ljubav

Važi za jednog od najboljih ljubavnika, džentlmenski tip muškarca koji uspeva kod žena da izazove osećaj da je jedina u njegovom životu. Kao ljubavnik je nepredvidiv, pre romantičar nego strastven. Nije posesivan, tolerantan je i pokušava da ostvari harmoničnu vezu. Ne želi da ostavi loš utisak i nastavlja da bude džentlmen i posle raskida, pa sa ženom najčešće ostaje u prijateljskom odnosu. U braku nije uvek veran, ali suprugu neće ostaviti zbog druge žene, osim ako mu u braku nije izuzetno loše.

Porodica

U brak ulazi ili veoma mlad, ili u zrelim godinama. Obožava decu, i kao otac i kao sin veoma je sentimentalan. Posebno je osetljiv prema ocu koga idealizuje. Kada osnuje svoju porodicu, retko donosi važne odluke, jer to prepušta supruzi. Deci daje veliku slobodu, sa njima je pre prijatelj nego autoritet, ali se trudi da ih uči pravim vrednostima. Dugo im pruža finansijsku pomoć i cilj mu je da deci ostavi što više. Veoma mu je stalo da porodici obezbedi što udobniji život.

Zdravlje

Dobro se oseća kad ima punu slobodu da radi ono što želi. Kako često sebe izlaže nepotrebnim naporima, trebalo bi češće da ide na lekarske kontrole. Trudi se da vodi uredan život, ali može da bude sklon alkoholu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK