Astrofon21

ON U ZNAKU DEVICE-Devica opšte karakteristike (ASTRO)

Izgled

Izuzetno zgodan i impresivno muževan. U zrelim godinama ide u krajnost sa telesnom težinom, ili je mršav ili prilično punačak. Ima lepe oči i prodoran pogled, uvek je dečački raspoložen i ljubazan. Voli kvalitetnu garderobu, a najvažnije su mu udobne cipele ili patike. Pre će nositi farmerke nego skupocena odela. Nije mu važno šta o njegovom izgledu misle drugi.

Karakter

Iako je veliki šarmer, mnogo priča i mnogo se šali, između sebe i ostalog sveta podigao je zid, jer nikada ne dozvoljava da ga ljudi sasvim upoznaju, zbog straha da ga mogu povrediti. Najvažnije mu je da bude prema svima korektan i da drugi shvate njegove dobre namere. Ima potrebu da ga okolina poštuje, čak i ukoliko deluje kao vuk samotnjak. Kreativac je, osećajna umetnička duša koja mora da nađe svoj izraz, uglavnom baveći se onim što voli.

Karijera, novac

Društveni status nije mu toliko bitan koliko da se bavi onim što voli. Perfekcionista je, sjajan kolega, voli druge da podučava. Novac mu je važan jer mu pruža sigurnost, a ne da bi se hvalisao. Neki predstavnici Device su pomalo snobovi i vole da se hvališu onim što su postigli u životu. Odličan je u pronalazaštvu, dizajnu, arhitekturi, građevini, novinarstvu i slikarstvu.

Ljubav

Da nije povremeno ciničan i nervčik, bio bi sjajan. Bitno mu je da se partnerka oko njega trudi, da je pažljiva, da ga ne zamara temama koje ga ne interesuju – i onda je sjajan. U stvari, svestan je svog šarma, prilično razmažen, ali često nezamenljiv. Samo kada je veoma zaljubljen može biti uviđavan, inače je veliki namćor. Ne trudi se mnogo da upozna psihu žene sa kojom je u vezi, plaši se bilo kakvih tema u kojima bi mogao da otkrije osvoje emocije.

Porodica

Vrlo privržen porodici, ali onoj iz koje potiče nije naročito odan, jer je u detinjstvu doživljavao sebe kao neshvaćenog. Nema mnogo poverenja u roditelje, jer smatra da ga ne cene dovoljno. Sa braćom i sestrama ima čudan odnos, smatra ih previše koristoljubivim i najviše nade polaže u porodicu koju on osnuje. Maksimalno se predaje ženi i deci, odličan je domaćin, ali povremeno im daje na znanje da mu je potrebna sloboda. Sa daljim rođacima ima sjajan odnos, često bliži nego sa rođenom braćom i sestrama.

Zdravlje

Pati od glavobolja, povišenog pritiska, bolesti srca i bolova u leđima. Sklon je povredama i hirurškim intervencijama

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK