On u znaku Blizanaca- Blizanci opšte karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Izgled

Uglavnom su visoki i vitki, a ukoliko su nižeg rasta zbog toga nemaju kompleks. Svojim dinamičnim pokretima deluju mladoliko i u zrelim godinama. Najčešće su svetle kose, a ukoliko su tamnokosi, kada posede, izgledaju mlađe. Deluju dečački vižljasto i imaju brze pokrete.

Karakater

Komunikativni su, druželjubivi, često vrlo pronicljivi, duhoviti i veoma omiljeni. Nesvesno mogu biti intrigantni, jer često kažu nešto neumesno, ali ne i zlonamerno. Avanturisti u duši, znatiželjni i na intelektualnom i na fizičkom planu. Pokretljivi, vole da putuju, istraživači, novinari i rođeni predavači. Niko kao Blizanci ne ume tako dobro nešto da objasni, jer im je vladalac horoskopa Merkur, planeta logike. Muzikalni su, sjajno plešu, a mogu biti i odlični sportisti. Sjajni su prijatelji i prilično dobro prolaze kroz život.

Karijera, novac

Ovaj naizgled konfuzan i neozbiljan dečački tip i te kako ume da se snađe kada je karijera u pitanju. Kako je svima simpatičan i omiljen, vole ga i šefovi i saradnici i kolege. Duhovit je i pored njega su svi opušteni. Kako se bavi samo onim što ga zaista interesuje, uvek je motivisan za ono što radi. Sjajan je kao sportista, pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, producent, režiser, stilista, modni kreator. O novcu ne brine, ili ga ima ili ga nema, darežljiv je, troši nemilice, može da izgleda kao engleski džentlmen bez dinara u džepu, ili kao klošar, a da ima veliki novac na računu u banci. Snalažljiv je, ali pomalo brljiv, zbog čega ima uspone i padove u karijeri.

Ljubav

Zgodan je, ali često nesiguran, društven, voli da je u centru pažnje, često zavodi bez mnogo emocija. Ubeđen je da je on taj koji bira, ali je u stvari odabran. Voli da se zabavlja, da bude sa ekscentričnom devojkom, dominantnom, popularnom, a često se vezuje za starije devojke. Dokazuje se menjajući partnerke. Često je nezainteresovan za seks, ili bar sa stalnom partnerkom. U ženi kojom se oženi vidi pre majku ili sestru nego ljubavnicu. U društvu je sjajan, a privatno prilično težak za život udvoje. Može biti sklon paralelnim kratkotrajnim vezama, i zbog toga nikada nema osećaj griže savesti.

Porodica

Nije dobar kao domaćin, otac, niti suprug, jer je najsentimentalniji prema roditeljima. Večiti sin, odličan je u roditeljskom domu, a u svom se ne snalazi najbolje. Voli da izbegava kućne obaveze, ali je zato sjajan kao „spoljni momak“, samo ga treba sačekati da se vrati. Krene na pijacu, a završi u kafiću ili teretani. Ipak, kao otac veoma je simpatičan deci, koja ga vrlo brzo prerastu u emotivnom smislu, jer se i ne trudi da bude autoritet nego drug. Postaje roditelj ili veoma mlad ili u zrelim godinama.

Zdravlje

Sklon je povredama šake, ramena, tetiva, stopala i padu imuniteta.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €