OKRENI BROJ 95: Broj telefona mnogo govori o vašoj komunikaciji

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Po numerologiji nije slučajno što ste baš vi vlasnik određenog telefonskog broja. Numerolozi tvrde da to mnogo govori o vama!

Ako ste češće menjali broj svog telefona, verovatno ste primetili da sa određenog broja više pričate o ljubavi, a manje o poslu i obrnuto. Broj vašeg telefona za numerologa predstavlja misteriju čije odgonetanje zahteva pažljivu analizu. Dakle, koji je vaš „halo“ broj?

Saberite sve cifre iz broja svog mobilnog telefona i krajnji zbir svedite na jednocifren broj.

Na primer: 061-1234567– krajnji zbir cifara je 1.

Zbir cifara je broj 1

Vi ste osoba čije su osnovne osobine sklonost ka brzini, jasne misli i britkost reči. Dok telefonirate, mnogo gestikulirate, sve vreme se krećete po prostoriji i po nekoliko puta ponavljate sagovorniku istu misao. Uz sve to, osetljivih ste nerava i skloni burnim reakcijama. Važite za maratonca kada je reč o telefonskim razgovorima, pa su vaši računi poprilično visoki.

Zbir cifara je broj 2
Počinjete sa razgovorom o poslu, a završavate romantičnim pozivom na večeru. Razapeti ste između stvarnosti i mašte, ljubavi i obaveza. Život vam pruža mnogo više nego što možete da prihvatite. Često ste u situaciji da činite i ono što na prvi pogled deluje nemoguće, ali, sve u svemu, za vas bi se moglo reći da se dobro snalazite.

Zbir cifara je broj 3
Cvrkućete čak i kad vodite poslovni razgovor jer u svakoj situaciji pronalazite povod da se radujete životu. Vaša životna filozofija podrazumeva strogu isključivost po sistemu „uzmi ili ostavi“, zbog čega ste u neprekidnom sukobu sa sobom, ali i sa svojom okolinom. Dobra vest je da u većini slučajeva, kao čarobnim štapićem, pronalazite izlaz iz svake situacije.

Zbir cifara je 4
Važite za osobu konzervativnih stavova, ali ste u suštini vrlo ranjivi. „Sreća nije sa mnom“, često izgovarate, a niste ni svesni koliko vas sreća prati. Ne umarajte druge, ne opterećujte ih svojom malodušnošču! U suštini ste stabilna osoba i uvek se prilikom pada dočekate na noge. Ljubav vam donosi razočarenja do pete decenije života.

Zbir cifara je 5
Dinamična komunikacija, sanjarski duh, osoba koja ima široke poglede na svet. Petica često vodi duge i neplodne razgovore tipa „šta ima novo“. Želja za konstantnom komunikacijom veća je od stvarnih potreba. Vaš životni moto je: „Postojim za ovaj trenutak“. Od svega po malo – miks je koji vas ispunjava zadovoljstvom. Vaš život obiluje provokativnim situacijama koje traže predah.

Zbir cifara je broj 6
Razgovarate šapatom, a vaša magnetska privlačnost intrigira sagovornika. Ovo je broj koji daje samopouzdanje i dar za precizne dogovore kada je posao u pitanju, naročito ako se radi o novčanim transakcijama. Imate potrebu da često razgovarate sa partnerom i decom i volite da sve bude pod vašom kontrolom.

Zbir cifara je broj 7
„Završiću stvari po svom“, moto je broja sedam. Hirovitim postupcima plašite osobe do kojih vam je stalo. Često skačete sa teme na temu, ali imate dobre ideje i znate kako da ih realizujete. Vi ste osobenjak koji voli da se osami i retko prihvatate poziv za druženje. Komplikovani ste i za druge i za sebe. Međutim, onima koji zadobiju vašu naklonost sve je dozvoljeno.

Zbir cifara je broj 8
U poslu ste odličan organizator i sjajan operativac. Vaši razgovori su kratki i precizni, imate mnogo energije i predodređeni ste za uspeh. Spadate u osobe koje znaju da ulivaju, a umete i drugima da ulepšate život. Osmice su ponekad sklone tome da sve sruše i krenu ispočetka. Njihova istančana intuicija pomaže im da savladaju sve prepreke…

Zbir cifara broj 9
Nemate preteranu potrebu za komunikacijom, vaši razgovori su kratki, ali plodonosni. Devetke govore malo, tihim glasom, ali svaka reč je na svom mestu. Teško vas je ubediti da promenite stav jer tražite suviše jake argumente. Delujete nezainteresovano samo na prvi pogled – vaša moć zapažanja je zadivljujuća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €