Astrofon21

O brojevima….Mi smo svoja MISIJA, svoja SVRHA, svoji IZAZOVI, svoje ŽELJE SRCA, konačno mi smo svoja LIČNOST!

NUMEROLOSKA KARTA- je mesto zapisa vaznih modela zivotnih aspekata i iskustava jedne osobe otkrivenih i interpretiranih kroz tumacenje njenih brojeva. Ona je mesto na kome se svi aspekti postavljaju zajedno i cine preglednu celinu koja daje mogucnost sagledavanja medjusobne povezanosti.

Ona takodje sadrzi jezik brojeva rodjenog imena i prezimena, njenih samoglasnika, suglasnika i datuma rodjenja. Sadrzi sekcije za vrhunce, izazove, licne godine i licne mesece..itd…Najzad numeroloska karta predstavlja i “zapis” vaznih licnih dogadjaja preko kojih ce se steci nova zivotna iskustva…

U dubini svog srca svako od nas zna istinu o sebi i ona je najveći izvor autoriteta, a brojevi samo treba da nas snabdeju nitima koje boje i povezuju u ono što JESMO. Mi znamo da imamo potencijale i sposobnosti unutar nas samih da budemo kreativniji i produktivniji nego što jesmo. Svi smo višestrane ličnosti.

Mi smo svoja MISIJA, svoja SVRHA, svoji IZAZOVI, svoje ŽELJE SRCA, konačno mi smo svoja LIČNOST. Mi smo ono što mislimo, osećamo, ono što nosimo na sebi, gde radimo, što učimo i zapravo mi smo mnogo više od toga.

Numerološka karta nam daje smernice o našim potencijalima, za sva životna iskustva i pomaže pri donošenju bitnih odluka. Trebamo se uskladiti sa stvarima koje nam “prirodno odgovaraju”, umesto da svoj život podešavamo prema modelu koji smo zamislili da je pravi.

Model broja na numerološkoj karti može se pojaviti kao poricanje, odnosno demantovanje, jer u životu uvek postoji slobodan izbor. To se može objasniti karmičkim delovanjem u prošlom životu ili strepnjama i strahovima od izražavanja unutrašnjih sposobnosti. Represivno i dominantno okruženje koje nameće neprirodan razvoj je takođe jedan od razloga za negativan izraz i poricanje. Saznanjem vrednosti brojeva prepoznaju se ili upoznaju unutrašnji kvaliteti i potencijali koje je određena osoba možda propustila da razvije i realizuje.

Numerološka karta može pokazati na kom se mestu nalaze izrazi poricanja, iako u svojoj numerološkoj karti nađete položaj zbog kojeg je odbacujete, upotrebite ovu nit da izazovete svoj sistem uverenja o sebi…putem svog LIČNOG BROJA upoznajte svoju ISTINSKU PRIRODU….

LIČNI BROJ izračunava se kada se BIORITAMSKOM broju doda GENERACIJSKI broj. npr. ako je neko rođen 3.12.1962. onda je

dan rođenja 3

bioritamski 3+12=15=1+5=6 /dan+mesec/= bioritamski

generacijski 1+9+6+2=18=1+8=9

LIČNI BROJ – bioritamski+generacijski=6+9=15=1+5=6

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK