Astrofon21

Numerološki profil za broj Pet (5)-Numerologija životnog puta!Brojevi koji nas prate kroz ceo život!

Ako je Vaš numerološki broj pet, osećaj ljubavi i avanture verovatno će biti veoma izražen kod Vas. Petice su veoma društvene osobe koje uživaju u društvu zabavnih i srdačnih ljudi, nasuprot ozbiljnim filozofskim razgovorima. Prosečan pripadnik ovog broja običnio ne brine za sutra i uživa u trenutku. Kako god nekome od njih smeh bio izbor, mnogi pripadnici ovog broja su okupirani pronalaženjem smisla života.

Osobe rođene pod numerološkim brojem pet su obično veoma raznovrsne i progresivne. Sloboda i nezavisnost su od najvećeg značaja. Kao petica, želećete da koračate kroz život potpuno nekontrolisano i mrzećete rutinu. Vaša potreba za podsticajem i avanturom neće tolerisati ponavljanje i dosadan posao. Ključne kvaliteti ovih osoba su društvenost, ekspanzivnost, vizionarski duh, avanturizam, konstruktivna upotreba slobode.

Uobičajeno je da petice budu višestruko talentovane, ipak postoji mogućnost da u stvari budu u konfuziji što se svega toga tiče. U tom slučaju biće potrebno planiranje svega kako bi se mogli izraziti na pravi način i postaviti i dostići ciljeve.. Nećete imati problema da motivišete druge ljude kao odličan govornik, međutim poštovanje rokova nije prioritet za Vas. To bi Vas suviše ograničilo.

Psihička ili fizička manifestacija avanture je neizbežna za peticu. Istraživanje i hrabrost da ode tamo gde niko pre nije bio, razoružaće Vas tako da će otpor gotovo biti nemoguć. Avanture kao sto su putovanja ili planinarenja mogu da budu jedan od Vaših izbora za popunjavanje dosadnih dana i razbijanja rutine.

Životna preokupacija osoba rođenih pod numerološkim brojem pet je da iskuse sve što život može da im da. Živeti život punim plućima i sa puno osećaja može biti sve što je potrebno, naravno uz nekoliko izuzetaka.

Preuzimanje odgovornosti za finansije i kuću može biti izazov za neke osobe rođene pod numerološkim brojem pet. Rad mora biti stimulativan i produktivan. Ako postane suviše samo-fokusiran, popustljivost i naizgled apatičan odnos prema drugima može da se pojavi. Postati samodovoljan i nepouzdan takođe može da se desi. Ravnoteža je ključ za osobe rođene pod numerološkim brojem pet. Planiranje avanture samo za svoju dušu, a imajući u vidu obaveze doneće najviše zadovoljstva.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM