Astrofon21

Numerološki profil za broj Jedanaest (11)-Numerologija životnog puta!Brojevi koji nas prate kroz ceo život!

Dobre vibracije povezane sa duhovnošću su karakteristike za osobe rođene pod numerološkim brojem jedanaest. Ove osobe su pune razumevanja, a isto tako će vrlo rado podeliti svoje znanje sa Vama. Kao pripadnik ovog broja Vi ste predodređeni za funkcionisanje na višem duhovnom nivou.

Osobe rođene pod numerološkim brojem jedanaest imaju tendeciju da budu veoma interesantne uz mnogo stvari koje mogu da ponude ljudima koji ih okružuju. Oni su vizionari, veoma intuitivni, idealisti i izuzetno kulturni. Uobičajeno je videti jedanaesticu u potrazi za smislom života. Puni interesovanja, sa veoma razvijenim društvenim životom ove osobe su odlični slušaoci sa kojima ćete imati mnogo tema za razgovor.

Puni očekivanja kako prema sebi tako i prema drugima. Ponekad su teški za “saradnju” . Uobičajeno je da osobe rođene pod numerološkim brojem jedanaest budu veoma napete i nervozne. Vrlo lako dolazi do promena raspoloženja i izazova sa fokusom na ambicije. S vremena na vreme akcije mogu biti nepraktične iz razloga što su ove osobe više sanjari nego praktičari. Ključne reči i kvaliteti za ove osobe su visoka duhovnost, intuitivnost, prosvetljenost, idealista i sanjar.

Životna preokupacija za ove osobe je da iskoriste veštine savetovanja i liderstva. Čak iako ne budete na vodećoj poziciji, dosta talenta možete iskazati u toj oblasti. Pronalaženje načina za oslobađanje od napetosti i nervoze kao što su sport i vežbanje mogu doneti veliko olakšanje u teškim vremenima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM