Astrofon21

Numerološke prognoze kada je godina jedan(MARS i SUNCE)

Meseca (2), Sunca (1) i Urana (7), svodjenjem na prost broj dobijamo JEDAN (MARS i SUNCE). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Uran-Mars/Sunce simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i PROMENE na INDIVIDUALNOM PLANU. Svaka Godina 1 je pod vladavinom Marsa i Sunca koji donose nove početke, aktiviranje novih formi a uz Urana u pitanju su inovativni obrasci, pa će to i tokom 2017. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2008. koja je takođe bila pod vladavinom Urana, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo LIČNI PRAVAC u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama svesnog napredovanja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.
SVAKA godina BROJ JEDAN predsatvlja POČETAK NOVOG DEVETOGODIŠNJEG ciklusa na mundanom tj globalnom nivou.

RADOZNALOST – Dozvolite i prigrile iskru znatiželje i pomalo divljeg entuzijazma

SINHRONICITET – Otpustite svoju potrebu da sve ZNATE i da unapred planirate sve korak po korak. Sledite svoje strasti koračajući svesno ka CILJU, ali budite i dovoljno fleksibilni da dozvolite sinhronicitetima i Božanskoj volji da osvetle vaš put.

RANJIVOST – Vreme je da iskoračite iz tame, i zablistate! Započnite nove poduhvate, prihvatite novu poslovnu ponudu, najzad planirajte to vreme za hobi. Promene mogu delovati zastrašujuće u početku ali čim zakoračite iza te ranjivosti Čarolija počinje.

BUDITE ONO ŠTO JESTE – Prepoznajte i CENITE svoje veštine, talente i znanja, poštujte svoju jedinstvenost i sledite svoje SRCE.
Ostavite za sobom potrebu da ispunite očekivanja drugih – ovo je vaš život i sada je vreme da ga živite onako kako želite.

FOKUS –  godina neograničenih mogućnosti i NOVIH POČETAKA. Stoga uz previše započetih novih tema možete izgubiti fokus – posmatrajte započeto i prepoznajte klice koje se razvijaju brže zahvaljujući povoljnim okolnostima. Najkasnije do Jula 2017. treba da imate pred sobom brižljivo selektivane ciljeve koji će se razvijati tokom narednih 8 godina. Od Jula do Septembra ponovite pažnju i fokus za teme u koje verujete a koje se nisu razvijale željenim tempom.

Univerzalna godina 1 predstavlja početakj novog numerološkog ciklusa.
Vreme je da posejete seme NOVIH NAMERA.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK