Astrofon21

NUMEROLOŠKA LJUBOMORA: Ko je kralj scena, ko traži divljenje, a ko ne zna za ljubomoru?

Proverite na osnovu vašeg ličnog broja koliko podležete osećaju ljubomore. Do ličnog broja doćićete tako što ćete sabrati sve brojeve vašeg datuma i godine rođenja dok rezultat ne svedete na jednocifren. Primer: 6.5.1976. Sabiranjem 6+5+1+9+7+6=34 I 3+4=7.

Jedinice

Njihove reakcije su burne. Ne tolerišu konkurenciju i vrlo su posesivne i ljubomorne. Jedinice ne priznaju da iko drugi može da zameni njihovu malenkost. Sujeta im je prilično izražena, tako da se vode principom svoje ne dam, ali tuđe je dobro došlo.

Dvojke
Sentimentalne i osetljive dvojke su verne, pa je prirodno da očekuju da vernost bude obostrana. Međutim, ako jednog momenta počnu da sumnjaju u svog partnera, njihovo poverenje je teško vratiti i postaju otvorene za nova poznanstva iako ostaju u vezi.

Trojke
Od trojke se ne može očekivati potpuna vernost. Sklona je flertu i za nju ne postoji forma obaveze u emotivnom smislu. Međutim, njene igre su bezopasne i ona nema motiv da povredi drugu stranu. Njima je intelektualno nadmetanje mnogo važnije od telesnog spoja.

Četvorke
Potpuno odsustvo ljubomore, jer četvorka je sinonim samouverenosti. Ako se pojavi sumnja u partnerovu odanost u ovom slučaju postoji opravdan razlog. Racionalizovaće situaciju i bez većih scena napustiće partnera zauvek. Ko ih jednom izneveri, njemu više povratka nema.

Petice
Ukoliko u partnerskom odnosu izostane divljenje prema petici, to joj ukazuje da emocije jenjavaju. Partner bi morao da smisli ozbiljno opravdanje. Pošto ne trpe samoću, potrudiće se da nađu kompenzaciju i satisfakciju sa nekim drugim i to po hitnom postupku.

Šestice
Šestica je odana, ali i ljubomorna. Ona se vezuje za partnera i potpuno mu se predaje da čak zapostavlja neke bliske osobe. Nije sklona prevarama, ako je izneverena, dugo će patiti. Ako ostane u vezi, to nikada neće biti ista emocija.

Sedmice
Ona uživa dok joj partner ugađa u svakom smislu. Njima je intuicija veoma izražena i teško da će im promaći partnerov eventualni ispad. Ako usklade odnos i naprave harmoničnu vezu, nikada neće prevariti. Međutim, uzimajući u obzir njihov naglašen temperament, ako ne osete sigurnost imaće slobodu da i same bez osećaja kajanja potraže mir i na drugoj strani.

Osmice

Osmica spada u najljubomornji broj. Opsednutost seksom ih navodi na iluziju da partner postaje njihova svojina. Međutim, one same nisu verne, ali to proizilazi iz straha od razočarenja. Ako osete da su prevarene, partner neće proći nekažnjeno.

Devetke
Devetka je liberalnih shvatanja i za nju osećaj ljubomore nije poznat. Međutim, ne ugrožavajte njihov ego nekom bespotrebnim ispadima jer su im reakcije tada afektivne. Oni preferiraju prijateljski i fer odnos u ljubavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK