Astrofon21

Numerološka analiza broja 641-Duhovna 4 i master broj 22 osobi dodaje dozu čvrstine kroz organizovanost, strpljenje i strogost….

Klijent rodjen 22.02.1966.
NUMEROLOŠKA Formula 641, Duhovni broj 4
Kao i NUMEROLOŠKI KOD 371 ovo je takodje lider u svom okruženju, porodici, sa ličnim br 1, ali je ovo stabilnija, pouzdanija osoba sa kombinacijom parnih brojeva 6 i 4.
Bioritamski broj 6 je udobniji za ženu jer ona voli svoj dom, uredjuje je sa ljubavlju i pažnjom do svake sitnice i rado boravi u njoj. Njena deviza je “Volim i služim svojoj porodici, roditeljima ili partneru” u zavisnosti sa kim taj dom i deli. Ovo je lepa osoba, naglašene harizme i manira, a u ljubavi češće izabrana nego što bira. U ovom primeru vidimo da je to 6 iz tri dvojke, a 2 je simbol emocije, pa su u ovoj Bioritamskoj 6 prenaglašene emocije. Osoba je dušu nasledila od svoje majke i dušom je i vezana za nju, sa elementima služenja i straha koji je kod 2 uvek prisutan.

Duhovna 4 i master broj 22 osobi dodaje dozu čvrstine kroz organizovanost, strpljenje i strogost. Broj 2 je povezan i sa ishranom (analog Mesec) pa je variranje težine i kod njih dosta čest. Oticanje i razmena tečnosti mogu biti problematični takodje.

Generacijski broj 4 otkriva vrednog radnika (najbolje u privatnom poslu), koji je veoma tačan, izuzetno odgovoran, na njega se uvek možemo osloniti, važno mu je da pre svega završi posao a naplata dolazi kao rezultat truda. Voli rad u tišini, sigurne poslove, rodjeni zanatlija. Broj 4 predstavlja formu, strategiju, rutinu, a kako je dobijen iz godine 1966 prisutna ije i potreba za služenjem, za lepim poslovnim ambijentom koji bira, ljubaznošću kojom čini klijentima i kolegama prijatnost u radu, izraženim sluhom za tudje potrebe.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM