Astrofon21

Numerologija: Sinastrijsko slaganje različitih bioritamskih brojeva-bioritmaski brojevi partnera….

Ono što čini vezu i boji svakodnevicu jesu bioritmaski brojevi partnera, to jest ponašanje i navike osoba koje su u vezi

Vratićemo se na sinastriju koja je neiscrpna tema, ali sada ćemo obraditi slaganje bioritamskih brojeva. Pisala sam o sinastriji ličnih brojeva koji daju konačan sud o trajnosti i prirodi veze. Ono što čini vezu i boji svakodnevicu jesu njihovi bioritmaski brojevi, to jest ponašanje i navike osoba koje su u vezi. Kod različitih bioritmaskih brojeva je lakše prevazići određene situacije jer jedan će uvek popustiti. Malo je složenije kod parova koji imaju isti bioritamski broj – u početku, dok je sve lepo, par ima utisak da je pronašao svoju drugu polovinu. Kad prođe taj period i počne suočavanje sa svakodnevicom, počinju i problemi. Isti bioritamski brojevi reaguju isto i dolazi do nepotrebnih nesporazuma i svađa.

Objasniću vam zbir različitih i istih bioritamskih brojeva. Podsećam vas da se bioritamski broj dobija sabiranjem dana i meseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – sabiramo 15+5 =20 i svodimo na jednu cifru; to je 2+0=2.

Zbir bioritmaskih brojeva 1: Ovo je par koji ima šansu da realizuje svaki projekat koji zamisli jer se vodi više razumom nego srcem. Ukoliko ih podržava zbir ličnih brojeva, ovo je veza koja vremenom postaje sve kvalitetnija i počiva na međusobnom poštovanju.

Zbir bioritamskih brojeva 2: Promenljiv odnos koji je zasnovan na borbi za prevlast i ovde uvek neko nekoga koristi. Lični brojevi će nam ukazati ko je oštećena, a ko strana koja je na dobitku. Ovo je slabija sudbinska veza iz koje se ne može lako izaći. Vremenom se gubi na emocijama i iskrenosti i par se vrti kao u začaranom krugu. Jedan uvek plaća, a drugi je uvek na dobitku.

Zbir bioritamskih brojeva 3: Prisutne su emocija koje je teško kontrolisati, od zaljubljenosti do razočaranja. Ako zbir ličnih brojeva obećava trajnost veze partneri mogu jedno drugo emotivno ispuniti i moguća je zaljubljenost do kraja života.

Zbir bioritamskih brojeva 4: Potencijal za vezu koju ništa i niko ne može raskinuti, ali koja mora prvo proći kroz sva iskušenja. Emotivni par se neće baš zaljubljeno gledati, ali će se poštovati i biće sigurni jedno u drugo. Ako je zbir ličnih brojeva dobar za posao, onda je ovo partnerstvo koje obećava.

Zbir bioritamskih brojeva 5: Ovde je svakome sve dozvoljeno, hteli ili ne hteli oboje će imati slobodu tako da je ovde sve moguće. Ako i dođe do rastanka, uglavnom oboje idu dalje bez ikakvih trauma. Kad je u ličnom broju sudbinska veza, onda su jedno prema drugome prijateljski nastrojeni i nema velikih strasti.

Zbir bioritamskih brojeva 6: Partneri uživaju jedno u drugom, vole da budu sami i dovoljni su jedno drugom. Kad nema spoljnih faktora koji ih ometaju, onda se oboje trude da veza bude što uspešnija i daju celog sebe.

Zbir bioritamskih brojeva 7: Skoro telepatsko razumevanje. S partnerom je najpre moguća intelektalna bliskost, ali kad su u pitanju obične i svakodnevne stvari, dolazi do razmimoilaženja zbog kojih u trenutku može narasti zid između njih, a oni zbog toga patiti. Zato je najbolje da s ovom kombinacijom partneri ništa ne ostavljaju nerazjašnjeno.

Zbir boritamskih brojeva 8: Jaka strast i velika energija s kojima ovo dvoje ne umeju svaki put da se izbore. Ipak, i pored svađa i varnica, ovo je dobra veza, emotivni parovi bi trebalo što više vremena da provode u krevetu i tako izbacuju negativnu energiju iz sebe.

Zbir bioritamskih brojeva 9: Veza koja obiluje svađama i prepucavanjima, pa se čini da će svakog trenutka pući. Međutim, kako devetka štiti, treba se potruditi da vremenom ta razmena energije bude što konstruktivnija jer se može dosta toga postići.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK