Astrofon21

Numerologija: Sinastrija istih bioritamskih brojeva-Zbir istih bioritamskih brojeva….

Zbir istih bioritamskih brojeva daje broj koji se unekoliko razlikuje od zbira različitih bioritamskih brojeva

Reč je o sabiranju, samo treba sabrati bioritamske brojeve. Međutim situacija se unekoliko menja ukoliko su bioritamski brojevi isti. Na primer, ako je zbir bioritamskih brojeva 6, on može da bude zbor brojeva 1 i 5 ili 2 i 4 ili… ali on u sinastriji nije ista šestica kao u slučaju da je zbir bioritamskih brojeva 3 i 3, odnosno istih bioritamskih brojeva.

Podsećam vas da se bioritamski broj dobija sabiranjem dana i meseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – sabiramo 15+5 =20 i svodimo na jednu cifru; to je 2+0=2.

5+5=1 – Dve petice imaju problem kako jedna drugoj da ne ugroze slobodu. To znači da moraju da se potrude da im veza bude što dinamičnija, a to je moguće kroz što više izlazaka, putovanja i druženja s ljudima. Idealno bi bilo da pored zajedničkog svako pride ima svoj svet.

1+1=2 – Na ovom primeru se najbolje vidi kako jedan drugog mogu blokirati i kako sudbinska veza nije idealna. Dve jedinice su ambiciozne, žele sve da drže pod komandom i kontrolom, i nimalo nisu slatke ako im nije po volji. Neće uvek igrati pošteno, vodiće se borba za prevlast i uvek će neko nekoga iskorišćavati. Da bi se lakše i lepše živelo, potrebno je više međusobnog poštovanja i uvažavanja.

6+6=3 – Bioritamske šestice su najšarmantnije i vole sve što je u vezi s ljubavlju i emocijama. One jedna drugoj ugađaju, a dom i porodica su im na prvom mestu, brižni su roditelji. Ne valja samo što su oboje pasivni i teško se pokreću ka spoljnom svetu, i tu lični broj može dosta pomoći da veza bude blizu idealne.

2+2=4 – Veza je više za posao jer oboje mogu jedno drugo motivisati za težak i iscrpljujući posao koji će trajati. Kada je u pitanju ljubav, već je malo teže jer četvorku uvek nešto ograničava, pa partneri vremenom mogu jedno drugome postati teški.

7+7=5 – Najbolje za prijateljstvo, mogu dugo pričati i razmenjivati mišljenja i savete, ali samo ako su u pitanju odvojeni životi ili seksualna avantura. Svakodnevno viđanje uzima danak jer su dosta zatvoreni po pitanju intime i lako su uvredljivi. Odlična kombinacija za bilo kakvu vrstu kreativnog posla.

3+3=6 – Ovo je možda jedina šestica u sinastriji koja je naporna i puna trpljenja. Prvo, ovo su osobe koje puno pričaju i obećavaju, ali su slabi kad su dela u pitanju. Impulsivni su, i, bez obzira na emocije, na kraju će doći do problema koji mogu odvesti u neverstvo. Da bi porodica opstala, jedan uvek mora da popusti, a ko će to biti, pokazaće se u ličnom broju.

8+8=7 – Veza koju je najbolje izbeći, ništa ovde nije kako treba. Opušteni su, pomalo lenji i nezainteresovani. Oboje vole seks, moć i novac, i po nekom nepisanom pravilu po pitanju seksa drugi su za njih uvek tu, a ne oni za druge. Zato se svaka veza između ova dva broja, bilo prijateljska, poslovna ili emotivna, traumatično završava.

4+4=8 – Najbolje za poslovno partnerstvo jer su bioritamske četvorke okrenute ka praktičnom i materijalnom, a slabo ka emocijama. Finansijski stabilni ako se radi pošteno, ali, kako su u pitanju četvorke, neće to baš tako lako ići i ovde je opet potrebna žrtva. Ko će to biti, pokazaće lični broj.

9+9=9 – Oboje su jaki, izdržljivi i mogu čuda napraviti, jedino što ne mogu nikada jedno drugom predvideti poteze jer su zagonetni. Stalno su u nekim raspravama, ali to je više podsticaj i guranje da bi se išlo dalje i postiglo više. Ako sudbinski broj podržava ovu vezu, onda je ovo dobitna kombinacija.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK