Numerologija: Sinastrija istih bioritamskih brojeva-Zbir istih bioritamskih brojeva….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zbir istih bioritamskih brojeva daje broj koji se unekoliko razlikuje od zbira različitih bioritamskih brojeva

Reč je o sabiranju, samo treba sabrati bioritamske brojeve. Međutim situacija se unekoliko menja ukoliko su bioritamski brojevi isti. Na primer, ako je zbir bioritamskih brojeva 6, on može da bude zbor brojeva 1 i 5 ili 2 i 4 ili… ali on u sinastriji nije ista šestica kao u slučaju da je zbir bioritamskih brojeva 3 i 3, odnosno istih bioritamskih brojeva.

Podsećam vas da se bioritamski broj dobija sabiranjem dana i meseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – sabiramo 15+5 =20 i svodimo na jednu cifru; to je 2+0=2.

5+5=1 – Dve petice imaju problem kako jedna drugoj da ne ugroze slobodu. To znači da moraju da se potrude da im veza bude što dinamičnija, a to je moguće kroz što više izlazaka, putovanja i druženja s ljudima. Idealno bi bilo da pored zajedničkog svako pride ima svoj svet.

1+1=2 – Na ovom primeru se najbolje vidi kako jedan drugog mogu blokirati i kako sudbinska veza nije idealna. Dve jedinice su ambiciozne, žele sve da drže pod komandom i kontrolom, i nimalo nisu slatke ako im nije po volji. Neće uvek igrati pošteno, vodiće se borba za prevlast i uvek će neko nekoga iskorišćavati. Da bi se lakše i lepše živelo, potrebno je više međusobnog poštovanja i uvažavanja.

6+6=3 – Bioritamske šestice su najšarmantnije i vole sve što je u vezi s ljubavlju i emocijama. One jedna drugoj ugađaju, a dom i porodica su im na prvom mestu, brižni su roditelji. Ne valja samo što su oboje pasivni i teško se pokreću ka spoljnom svetu, i tu lični broj može dosta pomoći da veza bude blizu idealne.

2+2=4 – Veza je više za posao jer oboje mogu jedno drugo motivisati za težak i iscrpljujući posao koji će trajati. Kada je u pitanju ljubav, već je malo teže jer četvorku uvek nešto ograničava, pa partneri vremenom mogu jedno drugome postati teški.

7+7=5 – Najbolje za prijateljstvo, mogu dugo pričati i razmenjivati mišljenja i savete, ali samo ako su u pitanju odvojeni životi ili seksualna avantura. Svakodnevno viđanje uzima danak jer su dosta zatvoreni po pitanju intime i lako su uvredljivi. Odlična kombinacija za bilo kakvu vrstu kreativnog posla.

3+3=6 – Ovo je možda jedina šestica u sinastriji koja je naporna i puna trpljenja. Prvo, ovo su osobe koje puno pričaju i obećavaju, ali su slabi kad su dela u pitanju. Impulsivni su, i, bez obzira na emocije, na kraju će doći do problema koji mogu odvesti u neverstvo. Da bi porodica opstala, jedan uvek mora da popusti, a ko će to biti, pokazaće se u ličnom broju.

8+8=7 – Veza koju je najbolje izbeći, ništa ovde nije kako treba. Opušteni su, pomalo lenji i nezainteresovani. Oboje vole seks, moć i novac, i po nekom nepisanom pravilu po pitanju seksa drugi su za njih uvek tu, a ne oni za druge. Zato se svaka veza između ova dva broja, bilo prijateljska, poslovna ili emotivna, traumatično završava.

4+4=8 – Najbolje za poslovno partnerstvo jer su bioritamske četvorke okrenute ka praktičnom i materijalnom, a slabo ka emocijama. Finansijski stabilni ako se radi pošteno, ali, kako su u pitanju četvorke, neće to baš tako lako ići i ovde je opet potrebna žrtva. Ko će to biti, pokazaće lični broj.

9+9=9 – Oboje su jaki, izdržljivi i mogu čuda napraviti, jedino što ne mogu nikada jedno drugom predvideti poteze jer su zagonetni. Stalno su u nekim raspravama, ali to je više podsticaj i guranje da bi se išlo dalje i postiglo više. Ako sudbinski broj podržava ovu vezu, onda je ovo dobitna kombinacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD