Astrofon21

Numerologija: Odnosi među ličnim brojevima – 3 s ostalim brojevima…..S dvojkom prijateljstvo, sa četvorkom izvlači deblji kraj, s osmicom sudbinska veza

Kad su trojke zaljubljene, ne postoji ništa drugo sem voljene osobe, daju se više nego što treba i eto razočarenja. Najviše od svih brojeva žive za ljubav. Ljudi ih vole, ali to njima nije dovoljno. Stalno je kod njih prisutan osećaj ugroženosti, tako da, ukoliko volite neku trojku, znajte da će zauvek ostati kraj vas samo ako joj stalno pokazujete privrženost. Druga vrlo bitna stvar koje se treba držati kad je trojka u pitanju, jeste poštovanje – ona jeste vesela i nasmejana, ali ne znači da u njoj nema vrednosti. Trojka je najkreativniji broj i treba joj ukazati poštovanje i dati potrebnu slobodu da bi mogla da se ostvari.

Lični broj 3 i lični broj 1

Zbir ova dva broja je četvorka, i eto one karme o kojoj smo pričali. Vrlo su privlačni jedno drugom, ali ne mogu dugo izdržati zajedno, trojka neće tako lako da popusti. Ozbiljna i odgovorna jedinica ponekad se umori i potrebno joj je malo zabave, a niko ne može bolje da je opusti od trojke. Za prolaznu vezu jedna od najboljih kombinacija jer – suprotnosti se privlače. Za brak malo teže, radi se o dve jake ličnosti, vremenom trojku počinje da nervira uštogljenost jedinice, a jedinicama nije jasno kako je trojkama sve smešno. Ovo je za posao, bez obzira na karmičku vezu, veoma dobra kombinacija budući da ih povezuju ambicija i ljubav ka novcu. Trojka ima bezbroj fantastičnih ideja, a jedinica sposobnost da ih praktično sprovede.

Lični broj 3 i lični broj 2

Ovo su velike muke za dvojku jer trojka jednako poklanja pažnju svima, uvek je okružena prijateljima i rodbinom, a onda dvojka postaje pomalo nesigurna u nju i njena osećanja. Kad se naviknu jedno na drugo, ostvare vrlo lepu vezu. Trojka će malo više da se pomuči dok svoju dvojku ne uveri u iskrenost emocija, i ako još shvati da dvojka više voli toplinu doma od gomile ljudi, veza može da traje. Trojke dvojkama donose sreću, ali obratno je malo teže – dvojke umeju mnogo da koče trojke svojim sumnjama i strahovima. Za zajednički posao nisu podobni, jer i jednom i drugom treba neko ko je mnogo praktičniji. Prijateljstvo je nešto što se toplo preporučuje, oba broja cene, poštuju i neguju prijateljstvo.

Lični broj 3 i lični broj 3

Veoma dobra kombinacija, samo što je retka. Oboma im je ljubav na prvom mestu, što znači da će voleti i poštovati jedno drugo ceo život. Kad zbir ličnih brojeva, kao što je ovde, daje šesticu, onda par najviše od svih ima šanse za porodičnu sreću i blagostanje. Trojke su međusobno dobre jedna drugoj u ljubavi, u prijateljstvu i u poslu, one u pravom smislu reči „osećaju” jedna drugu. Šta ovde može biti veliki problem? Ko god im traži pomoć, trojke mu izlaze u susret. Trojke su vrlo čudne, one vam pomažu i kad im ne tražite pomoć, ako osete da imate problem tu su da ga reše umesto vas, čak i crnom neprijatelju. Ta pomoć je i moralna i materijalna, pa se u realnom životu često mogu videti primeri gde veze između trojki pucaju zbog prijatelja, roditelja, braće, sestara i drugih. Mnogo se daju i troše na sve strane. Treba znati stati na vreme i prisetiti se da čovek valja drugima tek ako valja samom sebi.

Lični broj 3 i lični broj 4

Evo opet onog zloglasnog zbira sedam, što znači da se sem telesnog zadovoljstva ništa drugo ne preporučuje. Na kraju ove veze osećaju se iscrpljenost i velika praznina zbog nerazumevanja i ljubomore. Šta jedan optimista (trojka) može da traži pored rođenog pesimiste (četvorka)? Trojka voli da se opusti i, zašto da ne, ponekad može malo i da se zabušava! To ne dolazi u obzir kod četvorke – prvo posao pa sve ostalo. Taj novac, lepo ga je imati, ali hajde malo da se potroši na luksuz i putovanja – razmišlja trojka. Teška vremena i još teže da se dođe do novca, nećemo ga trošiti na gluposti, razmišlja četvorka. Dugo nisam videla svoje prijatelje, isto tako znam da je i mojima potrebna pomoć, ovih dana ću baš biti odsutna, razmišlja trojka. Neću uopšte da razmišljam gde je i zašto je nema i da li je ona stvarno kod prijatelja i svojih, izjeda crv četvorku. Mogli bi ovako unedogled da se navode primeri, ali mislim da nema potrebe, dovoljno je još jednom podvući da ovu vezu treba zaobići. I da, ovde trojka sebe više daje i izvlači deblji kraj.

Lični boj 3 i lični broj 5

Njima nikad nije dosadno, puno je emocija i mentalne razmene energije. Petica je promenljiva i nestabilna, ali se sa zadovoljstvom prepušta trojci da je vodi kroz život. Ovo su oni parovi koji su rado viđeni u svakom društvu, kuća im je uvek puna prijatelja i dobrog raspoloženja. Jedina mana ovog para je vernost – hoće oni malo zabave sa strane, ali ipak ostaju jedno uz drugo. Isto tako, trojka hoće da manipuliše peticom, pogotovo kod kombinacije ženske trojke i muške petice. Pravi je doživljaj onda posmatrati, bude malo i smešno, na kakve sve priče pada jadna petica. Poslovna kombinacija je poželjna, hoće ih tuđi novac i imaju naklonost zvaničnih ogana, samo pod uslovom da posao odrađuju pošteno. Prijateljstva su stabilna, jedino što i ovde trojka izvlači korist i bude po njenom. Na kraju, kad se podvuče crta, sve su ovo sitni problemi koji se vrlo lako mogu prevazići, pa se spoj ova dva broja u numerologiji toplo preporučuje.

Lični broj 3 i lični broj 6

Kako je ovde devetka u zbiru, ovo je u startu na neki način obeležena veza. Opet je na početku prisutna velika zaljubljenost, trojka je konačno našla partnera koji će sa zahvalnošću da posmatra svako njeno davanje, a šestici će mnogo goditi sva ona pažnja koju joj poklanja trojka. Zaljubljenost ne traje dugo, i vremenom, dok se šestica uljuljkuje u sigurnost toplog doma, trojci počinje da biva dosadno, i još ako je trojka muškarac, kome je vernost slabija strana, eto razloga za kraj, samo je pitanje do kojih granica šestica hoće da toleriše. Finansijski mogu lepo da sarađuju, ali kako je u zbiru devetka, ne preporučuje se posao na duže staze. Kao prijatelji mogu funkcionisati određeno vreme, samo ako su u pitanju provod i zabava, za ostalo se ne mogu osloniti jedno na drugo.

Lični broj 3 i lični broj 7

Pršti na sve strane od energije, ali kako je ovde jedinica u zbiru, nije ovo za ljubav, nema tu strasti. Ima potencijala samo za posao i druženje. Ova dva broja izuzetno se slažu na mentalnom nivou – sedmice koje su uvek pune naprednih ideja, s maštom i kreativnošću trojki dobitna su kombinacija. Jedini problem koji ovde trojka može da ima jeste sedmičina urođena nervoza koja tako često ume da joj zagorča dan, i njena zatvorenost koja čak i trojku može da ostavi bez teksta. Ipak, vremenom se trojka navikne na to, pa druženje i ortakluk mogu trajati dugo i biti izuzetno uspešni.

Lični broj 3 i lični broj 8

Početak je najteži, nikako ne mogu da se dogovore i slože, a stalno naleću jedno na drugo i hteli ne hteli moraju da sarađuju. Mora tako, ovo je sudbinska veza. Osmice imaju silovitu energiju i često znaju da oduvaju trojke bez milosti, ali trojke se uvek vraćaju. Trojke večito brinu o osmicama, vole ih, pomažu im i sve im praštaju. Vremenom, i osmice shvate koliko su im trojke korisne i počinju da se vezuju i oslanjaju na njih. Ovo je jedina sudbinska veza koja se isplati na duže staze i u ljubavi i u prijateljstvu, a i u poslu. Za ovaj par se s pravom kaže i piše u svim numerološkim udžbenicima da su rođeni jedno za drugo jer se to potvrdilo u praksi.

Lični broj 3 i lični broj 9

Tako je puno ljubavi između ovo dvoje! Trojka je devetkama večita razbibriga i inspiracija. Nema šestice na kraju, ali mislim da su trojkama devetke idealni partneri. Devetka ide napred, krči put pred sobom, suočava se sa svim nedaćama, ali kad se okrene iza sebe i vidi nasmejanu trojku koja je voli i nesebično daje svaki deo sebe, ništa joj više nije teško. Trojke obično skoro svi iskoriste, ali ne i devetka. Devetka kao najmudriji broj može maksimalno na površinu izvući sve ono što je vredno kod trojke. Dok se god trojka drži devetke, ne može joj se naći nijedna zamerka. Ovo je tim koji može opstati ceo život, dopunjavaju se u svim segmentima i zato je toplo preporučujem.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM