Astrofon21

Numerologija: Odnosi među ličnim brojevima – 1 s ostalim brojevima….S dvojkom ljubav, s peticom posao, s devetkom druženje!

Lični broj 1 i lični broj 1

Evo odmah jedne sudbinske veze, ne baš idealne, ali je od svih ostalih sudbinskih ova najpostojanija. Oboje vole uspeh i moć, i zajedničkim snagama hrle ka njemu. Disciplinovani i praktični, umeju da odrade posao i najčešće se ova kombinacija parova visoko kotira na društvenoj lestvici. Nema tu puno izliva nežnosti i ljubavi, ali ne može se reći i da ne ugađaju jedno drugom. Njihova jedina ali i najgora mana jeste što neće da popuste jedno drugom, pa se mogu blokirati, a oboje su željni priznanja. U poslu su vrlo uspešni, međutim, samo pod uslovom da jedno drugom ukazuju poštovanje i odnose se ravnopravno.

Lični broj 1 i lični broj 2

Ovde jedinica dominira i vodi vezu svojim akcijama i idejama. Dvojke su te koje prave balans i odrađuju „sitnice“. Više opstaju kroz ljubav, ukoliko dvojka pristane na potčinjenu ulogu dobija čvrst oslonac, a jedinica puno nežnosti i pažnje. Kombinacija je loša za posao zato što jedinica voli sve sama da odrađuje, a dvojka ne voli da se ističe. Idealno bi bilo da jedinica pravi planove i ugovara poslove, ali da pre toga traži savet od dvojke koja ima nepogrešivu intuiciju i može da predvidi probleme unapred.

Lični broj 1 i lični broj 3

Zbir ova dva broja je četvorka, i eto one karme o kojoj smo pričali. Vrlo su privlačni jedno drugom, ali ne mogu dugo izdržati zajedno, trojka neće tako lako da popusti. Ozbiljna i odgovorna jedinica ponekad se umori i potrebno joj je malo zabave, a niko ne može bolje da je opusti od trojke. Za prolaznu vezu jedna od najboljih kombinacija jer – suprotnosti se privlače. Za brak malo teže, radi se o dve jake ličnosti, vremenom trojku počinje da nervira uštogljenost jedinice, a jedinicama nije jasno kako je trojkama sve smešno. Ovo je za posao, bez obzira na karmičku vezu, veoma dobra kombinacija budući da ih povezuju ambicija i ljubav ka novcu. Trojka ima bezbroj fantastičnih ideja, a jedinica sposobnost da ih praktično sprovede.

Lični broj 1 i lični broj 4

Najčešća kombinacija između ova dva broja je prijateljstvo, potom posao i tek na kraju ljubav. Oboje se odgovorno odnose prema životu i međusobno se poštuju, ali svako ima svoj način odrade. Četvorka je mnogo sporija i skromnija, ne razume zašto jedinica uvek hoće više i bolje, a jedinica nema živaca za statičnost četvorke i zato brzo odlazi dalje. Posao između njih dvoje se odrađuje bez greške, i ako četvorka poštuje širinu jedinice, a jedinica ne zvoca četvorki, eto idealnih partnera. Ljubav je najteži spoj jer se neprestano vodi borba za prevlast. Najviše šansi za uspeh imaju muškarac jedinica i žena četvorka.

Lični broj 1 i lični boj 5

Ovde je ljubav u prvom planu, a najmanje ima uspeha. U pitanju je samo prolazna strast, jedinici u početku mnogo prijaju intelekt i rečitost petice, a petica je oduševljena što je konačno našla partnera koji ima širinu kao i ona. Često se ta kombinacija završi brakom, ali kad zaljubljenost prođe, jedinica ostaje razočarana u petičinu nestalnost i površnost. Obično u ovim vezama jedinica postaje žrtva u smislu da čisti sve propuste svoje petice, ali nikada za to neće dobiti zahvalnost. Kad je u pitanju posao, tu su dosta dobar spoj, gde je jedinica kao i uvek nosilac posla, dok je petica zadužena za ideje i kreativnost. Kao prijatelji najbolje funkcionišu – uživaju u razmeni ideja i u povremenom druženju.

Lični broj 1 i lični broj 6

Ova dva broja daju sedmicu, što je u sinastriji loše, i ovo uopšteno važi za svaku kombinaciju koja u zbiru daje sedam. To su veze u kojima vladaju jake emocije i seksualna privlačnost, ali to, nažalost, po pravilu vodi u patologiju. Jedinica voli slobodu i nezavisnost, a šestica je vrlo romanična. Kad bi jedinica posvećivala malo više pažnje šestici i ugađala joj, ovo bi moglo i da potraje neko vreme. Radi se o dva suštinski suprotna bića koja se ne mogu promeniti i onda se sva ona lepa osećanja pretvaraju u ljubomoru, a ponekad i mržnju. Poslovno udruživanje im se ne savetuje jer imaju sasvim suprotan sistem vrednosti. Nije da šestica ne voli novac, nego je njoj ipak na prvom mestu harmonija, što surova pravila biznisa nikako ne dozvoljavaju. Prijateljstvo može da opstane samo ako je u pitanju razmena iskustava koja se ne bave pitanjima intime.

Lični broj 1 i lični broj 7

Tako mnogo energije ima između ovo dvoje da i oni ponekad imaju osećaj da se guše. Ukoliko nema kreveta koji miri nepomirljivo, eto čestih svađa i raskida. Jedinica, koja je uvek aktivna i okrenuta praktičnim stvarima, nema vremena da se opterećuje nervozom i zatvorenošću svoje sedmice. Oni koji opstanu i prevaziđu ove probleme imaju vrlo kvalitetnu vezu koja je ispunjena i duhovno i materijalno. Poslovni i prijateljski odnosi su vrlo dobra kombinacija, uz jediničinu prodornost i sedmičinu duhovnost nema prepreke za njih.

Lični broj 1 i lični broj 8

Najbolja kombinacija za posao ali samo privremeno, odnosno dok su u pitanju zajednički interesi. Na duže staze je neizvodljivo jer jedinica ima potrebu da drži sve pod kontrolom što osmicama nikako ne odgovara. Osmice su opuštene i nemaju samodisciplinu, što kod jedinice može da izazove bes. Nikako ne treba davati osmicama da vode računa o novcu. Na ljubavnom planu bolje je da se izbegavaju, ali ako i završe u braku, važno je da uvek imaju prećutni dogovor da ne nerviraju jedno drugo i da se nikad ne upuštaju u borbu oko moći. Osmica mora da shvati da je jedinica mnogo praktičnija i realnija, a jedinica mora ponekad da siđe s trona i da „proguta“ osmičine sjaj i harizmu. Tu nema pobednika, a onda su u stanju da unište ne samo sebe nego i sve okolo.

Lični broj 1 i lični broj 9

Veoma moćno! Jedinica će davati ideje, donositi odluke i biti glavna, a devetka će potegnuti malo više što se tiče samog posla. Devetka uvek više radi u bilo kojoj kombinaciji, i recimo da joj jedinica dosta može olakšati život bar u vezi s donošenjem važnih odluka. Ukoliko je skladna veza, u životu će steći dosta materijalnog i mnogo toga lepog proživeti. Ovo su ljubavnici, prijatelji, supružnici koji svoj odnos stalno usavršavaju, oni svakodnevno uče jedno od drugog. U protivnom, mogu jedan drugo da unište, pa bi bilo preporučljivo da se sem prijateljskog kontakta – izbegavaju. Jedinica će početi vremenom da gunđa i kritikuje, što kod devetke može izazvati inat, tako da dolazi do rata u kome nema pobednika.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM