NUMEROLOGIJA: Ne izazivajte temperament sedmice, rođeni pod trojkom su srećnici…Da li već znate vaš sudbinski broj?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da li već znate vaš sudbinski broj? Ako ne, dobićete ga sabiranjem datuma vašeg rođenja, sve dok ne svedete zbir na jednu cifru. Numerologija je lični profil pojedinca i daje uvid u vaše preference na profesionalnim, emotivnim i drugim oblastima. Simbolika brojeva usko je povezana sa značenjem planeta u astrologiji, tako da svaki broj podržava jednu od njih. Otkrijte šta vaš broj govori o vama.

Kako se izračunava lični broj

Svoj lični broj možete izračunati tako što ćete sabrati datum svog rođenja. Na primer, ako ste rođeni 17.5.1969, vaš broj je: 1+7+5+1+9+6+9=38, 38: 3+8=11, 11: 1+1=2. Dakle, broj 2 je vaš lični broj.

1 – Sunce

Ključna reč za rođene pod brojem 1, su inicijativa, nezavisnost i individualnost. Ne bi bilo poželjno da se nalazite u situaciji u kojoj ste prinuđeni da zavisite od drugih. Rođeni ste da preuzmete vođstvo. Mnogi političari i rukovodioci velikih firmi i kompanija su rođeni pod ovim brojem. Jedinica je iskonska sila od koje svi drugi brojevi potiču. Ona ne dozvoljava da nijedan uticaj ograniči njen potencijal. Ona hoda uspravno sa ponosom, jaka nepokolebljiva i sa specifičnim ciljevima.

2 – Mesec

Najviše ženstvana među svim brojevima, dvojka je uvek nežna i taktična. Ako posmatramo simboliku oblika, ona izgleda savijena na kolenima. Istina je da su dvojke podčinjene, ali i umetnički orjentisane. Njihov senzibilitet nema konkurencije. Ona je u potpunoj suprotnosti sa moćnom jedinicom, ali ona je snaga koja vlada iz senke. Ona je Mata Hari koja svojom nežnom snagom ubeđivanja otkriva druge špijune. Izraženog su osećaja za muziku i ritam.

3 – Jupiter

Broj tri je kao talentovani tinejdžer koji je još uvek pod zaštitom svojih roditelja. Pomalo razmažen, pa su mu potrebne smernice. Ipak, najočiglednije crte trojke su u kreativnom polju. Ove osobe traže karijeru u umetnosti, posebno verbalne umetnosti. Šarm i duhovitost su njihovi aduti. Iako nespremni da preuzmu odgovornost, zbog opisanih karakteristika njima se uvek prašta i povlađuje. Oni imaju jedan jedinstven kvalitet, a to je da budu srećni. Uvek su na paravom mestu u pravo vreme.

4 – Saturn

Četvorka je muški broj, što ukazuje na snagu i stabilnost. Njegove glavne karakteristike su produktivnost, tačnost i poslušnost. Strpljenje im je jedna od jačih karakteristika. Tradicionalisti su i ponekad umeju biti dosadni za neke osobe sklone hedonističkom principu življenja. Ako posmatramo oblik četvorke, primetićemo teške uglove i oštrice koje predstavljaju preciznost i asociraju na disciplinu i rad. Izgledaju fizički zdravi i jaki, uredni su, ali nikada se ne eksponiraju.

5 – Merkur

Broj 5 je najdinaičniji i energičniji od svih brojeva. Petica je samostalna, bistrog uma i duše. Ovo je avanturista kome je teško da bude na jednom mestu, jednom poslu, jednoj vezi i jednoj kući. Ona se obično ne pronađe u karijeri ako ne isproba par različitih poslova. Ukoliko naiđe na rutinu, bezobzirno će pobeći odatle. Mnoge se bave poslovima koje zahtevaju putovanja. Petice ne sazrevaju pre 30-te godine svog života.

6 – Venera

Ovo se smatra najharmoničnijim brojem u numerologiji. Nema porodice i zajednice gde nema jakog uticaja šestice. Postoji, međutim, momenat kada šestica postane suviše nametljiva i predstavlja svoju žrtvenu prirodu do granice gde postane otirač. Stvaranje ambijenta harmonije je njen osnovni motiv. Pored toga ona voli da obučava druge, a posebno mladima da bude smernica. Međutim, treba se čuvati cinizma ovog broja, jer je on kao vuk u jagnjećoj koži.

7 – Uran

Sedmice su vrlo inteligentne, ali njihova inteligencija nije odmah uočljiva (Ajnštajn je bio sa disleksijom i ne naročito dobar učenik). Ovaj broj je intorvertan i možda pomalo stidljiv. Nikad se neće osećati istinski ugodno u društvenom kontekstu, jer oni imaju nešto čudniji pogled na svet. On je duhovan, ali ne i religiozan. Imaju odličan ukus i prirodnu ljubav za umetnost.

8 – Mars

Osmica je broj koji se najmanje razume. Tačno je da je akcenat više nego kod ostalih na karijeri, biznisu i finansijama. Ako se obrati pažnja na oblik samog broja, asocijacija je balans. Osmica je sila koja lako stvara, ali isto tako lako razara. Ovo su inteligentni realisti. Najbliži rođak mu je broj 1. Osmice su naročito uspešne u sportu.

9 – Neptun/Pluton

Devetka se izdvaja po svim principima od ostalih brojeva. Recimo matematički je interesantno da ovaj broj kada pomnožimo sa drugim, dobijemo broj čije cifre kad se saberu uvek daju rezultat 9. To će reći da se devetka uvek vraća samoj sebi.

Ovaj poslednji jednocifreni broj, je sofisticiran ima sličnosti sa brojem 6, međutim, dok je šestica simbol majčinske ljubavi, devetka je nudi svetu u celini. Devetke su najtolerantnije i najviše svesne. Ovo su veliki humanitarci koji ne prave rasne razlike i ne poznaju duhovna ograničenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €