Astrofon21

Numerologija: metode predviđanja – broj zenita…Zenit se odnosi na kraj pete i početak šeste decenije života!

Zenit se odnosi na kraj pete i početak šeste decenije života, a dobija se sabiranjem ličnog broja s brojem sudbine

Zenit, pored toga što predstavlja deo analize ličnosti, takođe je i deo metode predviđanja. On je poslednja trećina života i ukazuje na okolnosti koje nas mogu sačekati u zrelom dobu, govorimo o kraju pete i početku šeste decenije života. Dobija se sabiranjem ličnog broja s brojem sudbine.

Datum rođenja osobe koju uzimamo za primer u analizi je 24. 9. 1957. Kôd je 641, a broj sudbine je 3. To bi bilo: 1+3=4, tako da je zenit ove osobe – 4.

Zenit u broju 1 – Svu moć koju imate koristite za pošten i hrabar život i nemojte je zloupotrebljavati. Vreme je da polako realizujete svoje ideje i završavate projekte koje ste započeli i ponudite drugima da ih koriste.

Zenit u broju 2 – Možete biti razočarani i umorni od života i misliti kako više ne postoji ništa što biste mogli da radite. Pogrešno! Sada tek imate dovoljno iskustva i mudrosti za prave poteze i za poznanstva koja vam mogu dosta pomoći da odradite sve ono što niste mogli u mlađem dobu. Sada tek sve može ići kao podmazano, uz iskustvo koristite i intuiciju koja se u međuvremenu razvila.

Zenit u broju 3 – Nastavite da budete nežni i brižni, radoznali i puni ljubavi prema životu. Iskoristite neki skriveni talenat i radite na njemu, posvetite se malo više sebi i svojim prohtevima, i nemojte dozvoliti da gorčina i zajedljivost pričaju umesto vas. Ovo govorim iz razloga što su u ovom dobu mnogi od vas razočarani i povređeni.

Zenit u broju 4 – Koliko god u životu radili i davali sve od sebe nije bilo dovoljno, sada vas tek očekuje posao. Ako ste radili pošteno i bili disciplinovani, ovo je period kad vam se to vraća, ali i ako odete u zasluženu penziju, nastavićete vredno s poslom i obavezama koje ćete sami sebi nametnuti.

Zenit u broju 5 – Godine su stigle, ali vi i dalje težite ka nečem novom i dobro je tako, jer su prilike za promenama veće nego ikada. Možete preko noći menjati svoj život i odluke. To sada ide lakše jer ste mnogo fleksibilniji.

Zenit u broju 6 – Možete očekivati da budete na usluzi deci, unucima, starim roditeljima. Isto tako, možete imati krizu u braku i uopšte klimave partnerske odnose. Pripazite se, malo se ogradite od obaveza jer je ovo ipak doba kad možete uživati u nekim sitnim zadovoljstvima. Ako niste do sada sreli svoju srodnu dušu, sada ćete je sresti. Sve u svemu, porodica i emocije su nešto što je u prvom planu.

Zenit u broju 7 – Možete biti usamljeni, možete imati finansijskih problema, kako god, ovo je najteže. Gledajte da do toga ne dođe tako što ćete oko sebe zadržati verne i odane prijatelje, i pokušajte da negujete brak i partnerske odnose. A opet, možete se umoriti od života i baš sada potražiti samoću i možda se posvetiti veri i drugim duhovnim disciplinama ne biste li pronašli unutrašnji mir.

Zenit u broju 8 – Kako god okrenete, sve se deli na dobro i zlo, ili, da budemo umereniji, možemo biti pošteni i nepošteni. Ovo je period kad dolazi do naplate i ne može se izbeći, dobijate satisfakciju za dobro, ali za ono drugo stiže kazna. Dosta toga u vašem životu vrti se oko finansija i ambicija, i period je povoljan za ostvarenje ambicija.

Zenit u broju 9 – Ostvariće se sve ono što ste zamislili i radili u tom smeru. Najpovoljniji period, zato što obećava i ljubav i materijalno zadovoljstvo. Jedino što cena neki put može biti previsoka i ostavlja posledice. Ništa drugo se ne može reći jer devetka predstavlja karmu, možda je tako moralo da bude.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM