NUMEROLOGIJA LJUBAVI: Isprobajte ovu magiju, mnogi su se uverili u istinitost

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prizovite mislima određenu osobu ili situaciju koja se odnosi na ljubav, zatim spontano zamislite tri jednocifrena broja. Njihov zbir koji se takođe svodi na jednu cifru daje vam odgovore na vaša pitanja.

Zbir 1

Ovo znači da morate biti iskreni u osećanjima, i da težite konkretno jednoj određenoj osobi, pravoj. Ljubav mora biti romantična i daleko od svakodnevnog svijeta. Mogli biste biti malo manje sebični, jer bi to moglo negativno uticati na vašu sreću. Otvorite se za nove izazove.

Zbir 2
Pre svega tražite sigurnost, jer želite svoj dom, porodicu i decu. Želite da ljubav dođe vama, ali nemojte u to suviše verovati, jer biste dosta toga mogli propustiti. Da bi vam se zamisao ostvarila, potrebno je mnogo energije da uložite.

Zbir 3
Vaše držanje prema ljubavi je bezbrižno. Ne želite da se skrasite, želite da uživate i da okušate ono što se nudi. Ovo može biti privremeno osjećanje, ali je istinsko za određeni trenutak. Dakle, morate definisati vaše želje I stremljenja, u suprotnom ne računajte na mir.

Zbir 4
Vaš stav prema ljubavi je čvrst i lojalan. Ljubav smatrate kao nastavak vašeg stava prema prijateljstvu uopšte, čije su osnove stabilnost i čvrstina. Pošto ste postojani, nećete imati mnogo ljubavnih veza u životu. Vama je potreban iskren partner. Ipak, da li vam je stalo do prijateljskog ili emotivnog odnosa – moraćete da definišete.

Zbir 5
Vi ste od onih kojima je potrebna porodica, pa nećete ni pomišljati da stupite u brak sa nekim ko ne mari za decu. Volite romantiku i putovanja, što znači da će vas privući partner izdaleka. Kroz vaše ljubavne veze i kroz brak želite saznati mnogo, stoga vam je potreban neko ko voli porodicu, putovanja, obrazovanje i fizičko ispunjenje.

Zbir 6
Vi ste tip koji je vezan za kuću. Pre svega želite dom i partnera koji ima razumevanja za vas. Praktični aspekti braka uvek će vam biti važni i vi ćete se pobrinuti da sve to bude sređeno, prije nego što dođe do braka. Vaše ponašanje je ponašanje zrele, razumne osobe, koja nudi ljubav, stoga ćete voditi sretan život.

Zbir 7
Selektivni ste u ljubavi i prijateljstvu. Pomalo ste usamljenik, a pošto tražite perfekciju i najmanja sitnica vas može odvratiti. Niste ubeđeni u blagodati braka ili bliskog odnosa, vaš stav je možda malo suviše kritičan.

Zbir 8
Vaš stav prema ljubavi uključuje potrebu za novcem. Vi niste od onih koji će reći: “Nije važno što smo gladni, nego što se volimo”. Ljubav je za vas veoma važna, ali vama ljubav i novac idu zajedno.

Zbir 9
Vi ste od onih koji vole da daju. Osećate da ljubav treba da proširi vaše horizonte i dopusti vam da neke ideale provedete u praksi. Potreban vam je neko čije je srce široko i puno ljubavi kao vaše.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €