Astrofon21

Numerologija: lični broj 8– harizma, novac, seks i moć….

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je broj 8 – harizma, novac, seks i moć

Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5.1995 – 1+5+5+1+9+9+5 =35 – 3+5=8.

Lični broj 8

Harizmatični su, novac ih hoće, i to pogotovo kad su u nekom škripcu, samo odnekud kapne. Seks im je takođe vrlo bitan, ovaj broj ima najsređeniji seksualni život. I šta više poželeti jer svega ima u izobilju, zar to onda nije moć?

Jeste, samo što to mi svi sa strane bolje vidimo od njih. Svi koji se nađu u njihovoj blizini su kao omađijani njima, toliko energije imaju u sebi da vas prosto zaslepe njom i vi se jednostavno prepuštate njima i njihovim odlukama. Da, rođene su za šefovanje, za organizaciju posla, jer su pored energičnosti još i izuzetno izdržljive, a sve to rade tako opušteno da ih je milina gledati i pratiti kako u poslu tako i u životu. Sve ovo mnogo podseća na jedinice, sem te opuštenosti, i zašto onda ima mnogo više uspešnih jedinica od osmica? Odgovor leži u već spomenutoj ležernosti, jer osmicu napred vuče strast i sklonost da se živi za sadašnji trenutak, bez puno brige šta će biti sutra. Kaže se da osmica ima svog anđela čuvara koji je verovatno „kriv” za to što ih hoće dobre i sjajne prilike. Ukazuju im se velike šanse za prosperitet u životu i sreću u partnerstvima, kako poslovnim tako i privatnim, uvek imaju neke moćne zaštitnike.

Anđela nisam videla, ne poznajem nikog s takvim iskustvom, ali, na kraju, zar svi nemamo našeg ličnog anđela zaštitnika? Sve te povoljnosti i sjajne šanse osmice prvenstveno treba da zahvale svojoj unutrašnjoj energiji koja poražavajuće deluje na okolinu. Vladar broja osam je Mars, snažan, prodoran, nemilosrdan, a često i nasilan, pa eto odgovora zašto je osmica takva kakva jeste. Tu je i početak njenih problema, pa da krenemo redom.

Kao prvo, hoće ih tuđi novac, ali su one često, nažalost, vrlo nezahvalne. Prati ih glas da su materijalisti, ali tvrdim da nisu zato što se olako odnose prema materijalnom. Ne znaju da štede i da čuvaju, pa je vrlo česta situacija da danas imaju sve a sutra ništa. To je povezano s njihovim drugim velikim problemom – nemaju širinu da sagledaju život na pravi način. Kako i mogu kad žive od danas do sutra? Ne može se sa sigurnošcu reći da li su lenje ili ne, nije da beže od posla, ali kad god mogu, one ga eskiviraju. Ono što je sigurno – odgovornost, disciplina i istrajnost, slaba su im strana. Uglavnom se opredeljuju za partnere koji mogu da ih zadovolje i materijalno i fizički.

Žene osmice su vrlo privlačne i simpatične, sposobne da muškarcima zavrte mozak. Mnogo su vrednije i istrajnije od muških osmica, ali ipak nedovoljno da bi bile ambiciozne po pitanju karijere. Neverovatno je što pored šarma, inteligencije i duhovitosti vrlo mali broj vidi sebe kao uspešnu poslovnu ženu. Najviše domaćica nosi ovaj broj.

Muškarci osmice, bez obzira na to kakvog su materijalnog stanja, deluju moćno i sigurno, i kao takvi, vrlo su traženi kod suprotnog pola. Ovo je broj vrlo uspešnih poslovnih ljudi, opasnih kriminalaca i najvećih lenjivaca. Šta da se kaže – kod ovih tipova nema zlatne sredine.

Ono sto je zajedničko i jednom i drugom polu jeste to što njihovi najbliži i okolina mnogo brinu o njima, pogotovo materijalno.

Na kraju, neka uopštena zapažanja o osmicama o kojima ne bi bilo loše razmisliti: pomenute su sjajne predispozicije za uspeh, ali one se osmicama dešavaju samo u mlađim danima, za razliku od četvorke kojoj se prve šanse ukazuju tek u drugoj polovini života. Upravo je ta mladost kriva što se osmice opuste, i kad bi najviše trebalo da rade i stvaraju, one se prepuste mašti i fantazijama. To naravno ne može da prođe nekažnjeno, i za razliku od svih drugih brojeva koji u zrelosti počinju da se opuštaju, jadne osmice uglavnom tonu. Zato njih od malena treba učiti disciplini, da cene rad, jer mnogo vole da „hvataju krivine”. Eskiviranje ih uvek skupo košta – ako od svih drugih brojeva imaju najveće šanse za uspeh, onda to stvarno nema smisla zloupotrebljavati.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK