Astrofon21

Numerologija: lični broj 7-U ljubavi sedmicama nažalost uglavnom sledi razočarenje!

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je osobenjački broj 7

Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5.1995 – 1+5+5+1+9+9+5 =35 – 3+5=8.

Lični broj 7

Ne treba se puno zadržavati u isticanju duhovnosti ovog broja, jer broj je samo broj, a u svakodnevici sve je to mnogo drugačije. Kad neko ima veliki energetski potencijal a čuje samo sebe, onda je to bandoglavost. Sedmice imaju svoj unutrašnji svet i vrlo je teško dopreti do njih. Ta zatvorenost ih puno košta i deluju nezainteresovano i hladno. Uopšte nije tako ako se uzme u obzir da je vladajuća planeta Uran, pa otuda je najbolje i opisati ih kao nepredvidljive. Vrlo nervozni i uglavnom vuku nepromišljene poteze koji prouzrokuju puno uspona i padova u životu. Svaka sedmica mora što više da radi na sebi i na svom duhovnom obrazovanju, jer ni njima niko ne može osporiti inteligenciju. Najbitnije je da u svakom danu obavezno odvoje za sebe deo vremena u kome bi se bavile stvarima koje vole. Da li je to čitanje, pecanje ili, što bi bilo idealno – druženje s ljudima, nije važno, važno je samo pronaći ventil kako bi se eliminisali nervoza i nezadovoljstvo. Onda bi one bile opuštenije i privlačile bi ljude u svoje društvo, a ne kao po običaju odbijale.

Sedmica ima u sebi puno i lepih i pametnih stvari koje bi mogla da podeli s drugima. Koliko puta ste sedeli pored nje i imali utisak da bi vam nešto rekla, da ima želju da vam se izjada, ali ona samo ćuti i uzdiše. To je zato što je vrlo nesigurna, mada to nikad ne bi priznala, i očekuje od vas da je razumete. Brzo se danas živi i ljudi nemaju vremena da se bave sobom a kamoli drugima, i zato, sedmice, pričajte sa svojim najbližima i otvorite im se, tako ćete i sebi i njima olakšati zajednički život. Vaš osnovni problem je odnos s ljudima – zbog nervoze koju prenosite na njih i zbog zatvorenosti, što sve kasnije rezultira vašom impulsivnošću, zbog koje godinama postajete sve usamljeniji.

U ljubavi sedmicama nažalost uglavnom sledi razočarenje. Dok su mlade i još uvek pune ideja i snage, ne mogu se odbraniti od suprotnog pola. Kako godine prolaze i život počne da ih šiba, a oni tako tvrdoglavi i nepopustljivi i ne praveći kompromise, pretvaraju se polako u ogorčena gunđala.

Mušarci sedmice su vrlo privlačni, nisu neki lepotani, ali tako tajanstveni i impulsivni, uz jak seksualni nagon, stalno su u nekim ljubavnim avanturama. Pri odabiru partnera je neka druga priča. Bez obzira na sklonost zaljubljivanju, u brak ipak ulaze vrlo smišljeno, tačno znaju kakva im je partnerka potrebna. Ne valja samo što prave račun bez krčmara i problem nastaje kad njihove partnerke počnu da traže svoje. Strašno je što muške sedmice hoće da uzme sve ali vrlo malo sebe daju. Oni su samci u braku i nažalost veliki je broj razvedenih.

Žene sedmice su malo blaže naravi, valjda ih sam život tera da budu pragmatičnije, mnogo više energije troše kroz porodicu i decu, i to ih dosta prizemi. Izuzetno su načitane i mudre. Prave su umetnice u zavođenju. Žene sedmice su od svih brojeva najveće kokete i podižu flert na nivo umetnosti, to je nešto bez čega ne mogu. Ekscentrične su i pomalo razmažene, ali i mnogo sebe daju, što im se često obija o glavu jer u emotivnu vezu ulaze s ružičastim naočarima.

Ovo je suština svih onih sedmica kojima smo okruženi i koje se bave samo svakodnevicom. Njihov jedini problem je u glavi zato što su buntovnici, nepredvidljivi i zatvoreni. Treba još nešto reći: U dubini duše su iskreni i pravedni, a to što se ne vidi… Razlog je i što su pomalo nezreli.

Da se sad ukratko pozabavimo onim drugim sedmicama koje su, nažalost, mnogo ređe. To je duhovni broj, i one koje su to iskoristile i same sebe izvajale, postale su veliki mislioci i mudraci. To su izuzetni ljudi, veliki humanisti koji sebe podređuju idealima i društvenom prosperitetu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM