Astrofon21

Numerologija: lični broj 5-Ne žele da budu prve, a uvek su blizu vrha!

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je dinamični broj 5

Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5.1995 – 1+5+5+1+9+9+5 =35 – 3+5=8.

Lični broj 5

Uvek potraga za nečim novim, uzbudljivim i nesvakidašnjim, samo da se svaki dan razlikuje od prethodnog. Koliko su četvorke stabilne i postojane, toliko su petice sušta suprotnost, uvek u pokretu i prvi utisak je da su hladne i nestabilne. Ni njima samima nije lako jer je dosada njihov najveći neprijatelj. Da bi je uspešno pobedile, potrebno je da se zanimaju nečim što bi njihov radoznali um zaokupilo 24 sata. Lako je onim peticama koje su okrenute učenju i usavršavanju zato što onda imaju osećaj širenja i slobode, i tada su u stvarnom životu mnogo realnije i stabilnije. Ali, šta je s onim drugim peticama? One ni same ponekad ne znaju gde su, u toku dana stignu da rade, da se druže, da se vole, čak i da se odmore. Zbog takve dinamike one ničemu ne mogu da posvete puno vremena i eto zašto se za njih kaže da su površne. Niko nije svemoguć. Izuzetno su prilagodljive i sposobne, a kako im ni inteligenciju niko ne može osporiti, eto najsrećnijeg broja u celoj numerologiji.

Ne žele da budu prve, a uvek su blizu vrha. Nisu opterećene emocijama, ali nikad nisu same jer su pravi magnet za suprotni pol. Jedan od razloga za to jeste njihov fizički izgled. Ne mogu se pohvaliti klasičnom fizičkom lepotom, ali su izuzetno zgodne i dok drugi vremenom stare, one sve bolje izgledaju. Nisu nešto posebno vredne i požrtvovane za fizički posao, ali su vrlo sposobne da naprave novac. Na sve ovo još treba dodati da petice od svih brojeva najbrže nađu mesto pod suncem. Koliko god volele slobodu, porodica im je izuzetno važna, niko kao one ne mogu da oproste, a u partnerskim odnosima imaju definitivno najveći prag tolerancije. Možda je tako zato što su petice velika deca i onda odgovor treba tražiti u njihovoj nesvesnoj potrebi da imaju nekoga ko će se u njihovo ime baviti svakodnevicom i voditi računa o njima.

I kao prijatelji su specifični, nije da ne poštuju ljude, ali recimo da nikad ne treba računati na njih kad ste u nevolij. Tu su dosta nepostojani i to opravdano, zato što im je lista svakodnevnih obaveza prepuna i nemaju baš vremena za druge. Petice imaju široki krug prijatelja, ali vrlo je mali broj ljudi zbog kojih bi menjale svoj raspored. Ako kojim slučajem krećete u nepoznato ili avanturu, eto njih kraj vas brže nego što ste mislili.

Žene petice veoma polažu na svoj izgled, a inteligentne su i lukave. Vole novac i ne vezuju se emotivno ni za jedan posao, one rade da zarade i dosta su uspešne.

Muškarci petice mnogo više rade na svom intelektu od žena, vole rizik i najveći su avanturisti od svih brojeva. Imaju, kao i žene, dozu pronicljivosti, mogu unapred da predvide svaki potez suparnika, a i žene i muškarci su sposobni da neprijatelja pretvore u prijatelja. Muškarci petice nemaju određen tip žena, kod njih je svaka dobrodošla i puštaju da budu osvojeni. Problem dolazi kasnije jer retko koja uspeva da ih zadrži. Najbitnije je da žena bude interesantna i drugačija, da li u pozitivnom ili negativnom smislu, to uopšte nije važno. Petice nisu robovi moralnih kodeksa kad je u pitanju emotivni partner, najvažnije je da njima nije dosadno i da im se ne ugrožava sloboda kretanja.

Peticom vlada Merkur, i mislim da nijedna planeta ne opisuje tako dobro broj kojim vlada. On je glasnik bogova, brz, inteligentan i lukav, zato su petice tako zanimljive.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK