NUMEROLOGIJA: Kome pripada vodeća funkcija i status!Brojevi od 1 do 9 mogu pružiti uvid u sklonosti karijere….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Brojevi od 1 do 9 mogu pružiti uvid u sklonosti karijere. Naše ambicije i predispozicije za neke vodeće funkcije i političke afinitete. Ko je predodređen da postane lider, otkrijte.

1 – Pojedini rođeni pod brojem 1 poseduju kvalitete vođe i to je u njihovoj krvi. Njihove ambicije nadmašuju energiju bilo kog drugog broja. Zbog svojih intelektualnih i manipulativnih osobina, a najviše zbog njihovog odlučnog stava, oni tokom života skupljaju svoje sledbenike. Oni su sposobni za samostalno odlučivanje i njihovo samopuzdanje je uočljivo na prvi pogled. Njihove su ambicije usmerene da streme ka zadržavanju vodeće pozicije. Ovo je često vezano za politička angažovanja.

2 – Rođeni pod brojem 2 svoj sjaj iskazuju na mentalnom i umetničkom planu. Oni koriste svoju maštu da bi upravljali i manipulisali situacijama. Ako postanu lideri, oni ne pribegavaju agresivnom i dominantnom pristupu. Oni su rođeni da vladaju iz seneke. Oni se bore da situacije rešavaju na pristojan način uz odabrane manire. Uvode nove trendove na skromnom nivou.

3 – Pojedinci rođeni pod brojem 3 imaju dubok osećaj odgovornosti i samodiscipline. Izrazito su ambiciozni i ne vole podčinjen položaj. Zauzimaju zapovednički stav imaju sjajne veštine upravljanja i odlični su da sprovedu komande. Oni su vredni i iskreni. Kada su na vlasti znaju biti diktatori.

4 – Rođeni pod četvorkom su blagosloveni inovativnim i kalkulatorskim sposobnostima. Karakteristike su im brzo zaključivanje i manipulativne veštine. Nekonvencijalni su u svojim pogledima i mišljenjima. Instinktivno se bune protiv pravila i propisa, stoga ponekad budu oklevetani zbog previše iskrenosti. Moraju računati na veliki broj protivnika u karijeri.

5 – Petice su obdarene intuicijom. Njima su dodeljene najbolje karte. Neovisnog su razmišljanja, ali naredbe izvršavaju perfektno. Oni su omiljeni u svom okruženju pa se to odnosi i na široke auditorijume. Ponekad su impulsivni u svojim akcijama, ali njima se ne zamera. Uglavnom su spremni preduzeti rizik u svemu u šta se upuste.

6 – Ovde se radi o velikom osećaju odgovornosti. Šestice šire magnetnu privlačnost i imaju veliki uticaj na mase. Oni su rođeni da budu političari, ali pod tuđim instrukcijama. Medijsko eksponiranje je stvorena opcija, jer oni plene auditorijum. Nepopustljivo obavljaju svoje planove za lične motive, oni se ne bore da budu prvi, ali stiču veliku popularnost.

7 – Ovo su snažno obeleženi individualisti sa umetničkim afinitetima. Ljubav prema književnosti ostavlja filozofski trag u njihovom radu. Oni se suprodstavljaju svim klišeima i teže beskrajnoj slobodi. Njih kalupi ne dotiču i zato se ne uklapaju u određena parvila i šablone. Više su nepodobni kao lideri, jer bi mogli izazvati revoluciju radikalnim odlukama.

8 – Rođeni pod brojem 8 su praktičari koji su sposobni za donošenje isparvnih individualnih odluka uzimajući u obzir potrebe pojedinaca. Imaju duboku i intenzivnu prirodu i jak osećaj individualnosti. Oni su veliki naslednici ili totalni gubitnici. U ovom slučaju, nažalost, nema sredine. U svojoj karijeri se često susreću sa konfliktnim situacijama.

9 – Ovo su nezavisne osobe, ambiciozne za vlast. Suočavaju se sa velikim borbama u ranom dobu života, ali na kraju uspostavljaju balans, čime se ističe njihova hrabrost. Oni ne vole da su kordinisani. Da bi uživali poziciju vođe prinuđeni su da se bore za tu poziciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €