Astrofon21

Numerologija je nauka o brojevima, zasnovana na uticaju brojeva na ljudske živote…..

Numerologija je nauka o brojevima, zasnovana na uticaju brojeva na ljudske živote. Brojevi se javljaju od početka vremena i nalaze se u svim pismima. Postoje dokazi o korišćenju brojeva u drevnom Egiptu pre 13000 godina, a poznato je da se i sam Pitagora služio znanjem o brojevima i uspeo da pronađe njihovu praktičnu primenu na svakodnevni život čoveka.

Nauka o brojevima pokušava da otkrije finese svakog pojedinca u specifičnim oblastima, fizičkoj, mentalnoj, duhovnoj i emotivnoj oblasti. Takođe, brojevi govore i o ljudskoj sudbini, duhovnom putu i karmičkim lekcijama, talentima itd. Svaki broj ima posebnu vibraciju koja ima svoj uticaj na individuu.

Vibracija brojeva zavisi od planeta u Sunčevom sistemu. Poznato je postojanje brojeva od 1 do 9, i svaki od dobijenih dvocifrenih brojeva u računanju se mora svesti na jednocifren broj. Brojevi 11 i 22 se ne svode na jednocifren broj, budući da se posmatraju kao celina. Svako slovo se takođe može poistovetiti sa određenom vibracijom brojeva od 1 do 9. O karmičkim lekcijama i životnoj misiji obično govori datum rođenja osobe i njeno ime i prezime.

Postoje različiti numerološki sistemi za procenjivanje vrednosti nekog slova, neki od njih su jevrejski, arapski, grčki. U jevrejskoj tradiciji postoji čak praksa dodeljivanja mističnog značenja reči na osnovu numeričkih vrednosti i zove se gematrija.

Numerološki sistem koji je najviše u upotrebi izgleda ovako:

1 = a, j, s

2 = b, k, t,

3 = c, l, u,

4 = d, m, v,

5 = e, n, w,

6 = f, o, x,

7 = g, p, y,

8 = h, q, z,

9 = i, r,

Ovde se može primetiti da su slova poređana redosledom koji imaju u abecedi. Pošto je često nemoguće ovim sistemom izračunati većinu imena i prezimena u srpskom jeziku, raspored slova je sledeći:

1 = a, f, n, v

2 = b, g, nj, z

3 = c, h, o, ž

4 = č, i, p

5 = ć, j, r, w

6 = d , k, s, x

7 = dž, l, š, y

8 = đ, lj, t, q

9 = e, m, u

Numerološke analize koje se najčešće koriste se odnose na izračunavanje sudbinskog broja, duhovnog broja, karmičkog broja i broja životne svrhe.

Broj životne svrhe ili životnog puta se odnosi na shvatanje života i izazova sa kojima se osoba susreće. U srpskom jeziku se ovaj broj naziva ličnim ili karakternim brojem i dobija se sabiranjem cifara u datumu rođenja osobe, nakon čega se dobijeni broj svodi na jednocifreni.

Sudbinski broj ili lični broj se odnosi na talente i potencijale koje osoba ima i koje može razviti tokom života. Ovaj broj se odnosi na ono čemu osoba teži, idealna verzija osobe. Ovaj broj se dobija sabiranjem svih slova u imenu i prezimenu. Za sabiranje slova služiti se tabelom numeričkih vrednosti.

Duhovni broj ili broj srca se odnosi na polje interesovanja ili životni smer kojim osoba treba da krene ne bi li započela svoj duhovni razvoj i doživela ispunjenje i celovitost. Dobija se sabiranjem samoglasnika u imenu i prezimenu osobe.

Karmički broj je broj koji se odnosi na strahove, lekcije i potajne fantazije osobe. To je podsvest osobe i neki numerolozi smatraju da se ovaj broj odnosi i na osobine koje je osoba imala u prošlom životu. Dobija se sabiranjem suglasnika u imenu i prezimenu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK