Astrofon21

Numerologija: izrada numerološke karte – mentalni nivo…Koliko imate jedinica i osmica u imenu i prezimenu?

Kao i do sada, uzimamo isti primer. Koristi se tablica data za ime i prezime gde svako slovo zamenjujemo određenim brojem:

V L A D I M I R S T E V O V I Ć

1 7 1 6 4 9 4 5 6 8 9 1 3 1 4 5

Najjednostavnije rečeno, mentalni nivo je način na koji vi posmatrate svet i kako poimate probleme i događaje oko sebe. Dobija se sabiranjem jedinica i osmica iz imena i prezimena, a ovde imamo četiri jedinice i jednu osmicu. Ne tražimo ukupan zbir nego jednostavno brojimo koliko ima traženih cifara – ovde ih ima pet. Mentalni nivo ove osobe je u broju pet, a u nastavku je dato objašnjenje za svaki broj.

1. Vi se pokrećete onog momenta kad se nešto isključivo vas tiče, umete da prepoznate priliku i hladnokrvne glave donosite odluke. Malo tu manjka emocija, probajte nekad nešto i da osetite jer ćete onda manje grešaka praviti, a vama je najvažniji uspeh.

2. Morate malo više da konsultujete razum zato što sve odluke donosite na osnovu osećaja. Ako imate onaj osećaj u stomaku, malo više ga slušajte, ili ako imate nekoga od poverenja, popričajte s njim i, zašto da ne, poslušajte ponekad i nečiji savet.

3. Sve posmatrate s preteranim optimizmom i morate bukvalno da suzite vidike. Nemojte misliti da će sve uvek biti u redu i da se vama ne mogu desiti loše stvari. Budite kritičniji prema sebi, ali i prema drugima.

4. Vi nekako vladate u ovom segmentu analize nad ostalim brojevima. Strašno ste praktični, analizirate i delujete tek kad proverite svaku sitnicu. Jedino se malo pogubite kad istrčite iz kolotečine jer niste ljubitelj promena.

5. Obično su ovo ljudi s genijalnim idejama, rečiti i duhoviti. Mana je što se prilagođavaju drugima više nego što treba, treba imati svoj stav.

6. Lepota je nešto na šta vaš um reaguje – izgled, ponašanje, okruženje i slično. Ali lepo pakovanje nije garancija za kvalitet, malo više praktičnosti ne bi štetilo.

7. Ovde imamo dve grupe – genijalce koji svemu pristupaju s originalnim idejama i koji su nažalost u manjini, i one druge koji su mnogobrojniji i kojima je stres prirodno i urođeno stanje, paničari koji sem galame ništa drugo ne preduzimaju.

8. Na sve što se dešava oko vas odgovarate momentalnom akcijom. Uspeh akcije je već diskutabilan, reagujete ishitreno što vam se neki put obije u glavu. Pre svakog reagovanja malo razmislite, kod vas važi da se dobro vraća dobrim, a svako zlo koje uputite drugome višestruko vam se vrati.

9. Vi sve razumete, retko šta vas može iznenaditi i umete da budete mudri. Možete biti humanista i veliki borac za pravdu. Mana je samo što ponekad nemate strpljenja, i onda je najbolje kloniti se vašeg društva. Najjači ste i ne može vam niko ništa.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM