NUMEROLOGIJA: Da li ste ljubomorni? Vaš lični broj to najbolje zna-Proverite odmah!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Na osnovu ličnog broja proverite da li vam je ljubomora „urođena“ i na koji način možete da se izborite sa tim osećanjem.

Lični broj izračunajte tako što ćete sabrati sve cifre datuma i godine rođenja dok ih ne svedete na jedocifren broj.

Jedinice
Jedinice žele da bude voljene, pa ako i na trenutak posumnjaju da nije tako, postaju ljubomorne. Međutim, retko to pokazuju i skrivaju osećanja. Partner mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je reč, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, jedinice će se duriti i prigovarati za svaku sitnicu.

Iako vole da pored sebe imaju jaku ličnost, ne podnose da voljena osoba ima prijatelje suprotnog pola.

Pažnja: Pripadnici ovog broja burno će reagovati ako se njihov partner upusti u najbezazleniji flert, ali smiriće se kada se uvere da je njegova ljubav zaista iskrena.

Dvojke
Verne su, a to očekuju i od partnera. I najmanja sumnja u odanost voljene osobe, strašno će ih povrediti i neće skrivati ljubomoru. U svakom trenutku moraju da znaju kako i sa kim voljena osoba provodi vreme jer očekuje iskrenost u vezi.

Pripadnici ovog broja veoma su posesivni i ne podnose kada je voljena osoba pažljiva prema bilo kome, makar da je reč o prijatelju ili rođaku.

Pažnja: Dvojka će biti ljubomorna ako joj ne poklanjate dovoljno pažnje kada ste u društvu, a smiriće se čim je stavite na pijedestal.

Trojke
Obožavaju da se igraju, sklone su flertovanju i trude se da budu beskrajno zabavne. Nisu ljubomorne kada voljena osoba koketira sa drugima jer u tome ne vide ništa loše. Ali ako uvide da partner sa nekim vodi zanimljiv razgovor na ozbiljnije teme, to će ih potpuno izbaciti iz koloseka. Za njih je intelektualna veza mnogo važnija od seksualne. Tada poslovično vedre trojke postaju razdražljive i pretvaraju se u namrgođena zvocala.

Pažnja: Retko su ljubomorne, ali ne libe se da to otvoreno pokažu. Smiriće se tek kada im stavite do znanja da su i dalje najzanimljivije osobe na svetu.

Četvorke
Sklone su ljubavnim trikovima, a čak i kada nisu ljubomorne, glume da su povređene da bi izazvale sažaljenje i partnera još više vezale za sebe. Odane su, ali treba imati razumevanja za njihovo promenljivo raspoloženje.

Pažnja: Napraviće ljubomornu scenu za svaku sitnicu, sa njima nikada niste načisto. Da bi se smirile, treba ih izvesti na romantičnu večeru ili im kupiti neki skup poklon.

Petice
Biće ljubomorne ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom ili ako posumnjaju da voljena osoba smatra da postoji neko lepši, uspešniji i pametniji od njih. Međutim, osećaju rivalstvo samo prema osobama koje su bolje od njih i jedino se tada osećaju ugroženo.

Pažnja: Ne vole da gube, pa postaju ljubomorne tek u trenutku kada osete da bi voljena osoba mogla da im umakne. Smiriće se kada budu sigurne da ponovo vladaju situacijom.

Šestice
Vrlo su odane, ali i ljubomorne. U težnji da zadovolje voljenu osobu, šestice se maksimalno predaje. Postaju posesivne kada uvide da se to ne ceni dovoljno i smatraju da partner nema šta da traži na drugom mestu, pošto pored njih imaju sve. Ne vole da flertuju, a ako uhvate partnera da to čini, veoma će se uvrediti.

Pažnja: I mala sumnja u iskrenost partnerovih osećanja kod njih izaziva ljubomoru. Treba dosta vremena i dokaza da se uvere u suprotno.

Sedmice
Vole da im se ugađa i da im partner laska. Međutim, vrlo su intuitivne, pa će brzo otkriti ako se reči kose sa pravim emocijama. Ukoliko postignu harmoniju u ljubavi, nikada neće biti ljubomorne.

Međutim, u slučaju da voljena osoba prokocka njihovo poverenje, večito će biti sumnjičave i stalno će proveravati gde je i šta radi.

Pažnja: Sedmice nisu ljubomorne ako zaista nema razloga za to. Možete ih ubediti da vam veruju samo ako ste iskreni, jer će vas u suprotnom odmah razotkriti.

Osmice
Veoma su ljubomorne jer su opsednute ljubavlju i seksom. Vole da flertuju i iskoristiće svaku priliku da se upuste u novu avanturu. Međutim, takvo ponašanje partnera nikako ne tolerišu. Veoma su intuitivne i mogu da dokuče osećanja drugih ljudi. Zato će lako namirisati prevaru i spremiti žestoku osvetu.

Pažnja: Ljubomora je sastavni deo života osmica, ako to prihvatite kao neminovnost, moći ćete da se izborite sa ovom osobinom.

Devetke
Po prirodi nisu ljubomorne, naprotiv, vrlo su liberalne i sklone da toleriše preljubu koja se zasniva na fizičkoj privlačnosti. Međutim, ako je reč o intelektualnoj i duhovnoj povezanosti, onda postaju vrlo prgave. Ukoliko uvide da ste svoje tajne otkrili nekoj drugoj osobi, proradiće im ego. Planuće brzo i nekontrolisano i napraviti ljubomornu scenu, ali će se vrlo brzo smiriti.

Pažnja: Njih ne čini ljubomornim fizička privlačnost, već duhovna veza. Smiriće se tek kada im dokažete da ste pre svega prijatelji, pa onda ljubavnici.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €