Novogodišnja dekoracija Feng Shui 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neosporno je da pravo božićno drvo ili jelka jesu nosioci elementa DRVO iako on zapravo nije previše jak jer živo drvo umire sečenjem pa su efekti drvnih elemenata kod jelke bez busena zapravo svedeni na minimum. Novogodišnja Jelka aktivira dosta Jang energije uz dekorativna svetla i najčešće korišćene jarke boje dekoracije.
Sam oblik jelke sekundarno je povezan sa elementom VATRE koji može imati ili pozitivan ili negativan uticaj zbog proizvodnog i ciklusa slabljenja, u zavisnosti od toga gde ćete je plasirati tokom praznika. Ovih dana jelke možete pronaći u svim veličinama i načinjene od raznovrsnih materijala, možete nabaviti pravu jelku, sa busenom ili sečenu, plastičnu sa metalnim ramovima, pa čak i napravljenu od tkanine, celu načinjenu od metala, čime je olakšan plasman po izboru tokom decembra 2019. godine.

Svakako najbolje mesto na koje biste mogli da postavite jelku u decembru 2019. godini u odnosu na godišnje i mesečne leteće zvezde bilo bi u Centru, Istoku, Zapadu i Jugoistoku, mada neke oblasti zahtevaju dodatnu pažnju.

Sektori koje je potrebno izbeći za plasiranja novogodšnje jelke u decembru 2019. s obzirom na godišnje i mesečne leteće zvezde su Jug, Jugozapad i Severozapad sobe ili zgrade, a neutralni sektori su Jugoistok i Sever.

Zašto biste trebali izbegavati postavljanje jelke u ovim sektorima?
Novogodišnja jelka ima snažnu energiju bez obzira da li je prava ili izradjena od veštačkih materijala, sam oblik drveta je povezan sa elementom Vatre jer je u obliku trougla; a njegova boja je povezana sa elementom DRVO jer je tradicionalno zelena, mada na tržištu jednako često danas pronalazimo jelke od veštačkih materijala u raznovrsnoj paleti boja, od bele, u bojama srebra, zlata, pa čak i ružičaste ili crne.
U svakom slučaju lampice se klasifikuju kao nosioci Jang Ki i svi ovi elementi pet faza negativno će uticati na Jug, Jugozapad i Severozapad i mogu izazvati brojne probleme tokom decembra 2019. godine.

Nepažljivo plasiranje velikih sveća u centru stola na Božićni dan poželjnjo je biti oprezan, jer efekti mogu biti prilično intenzivni i prouzrokovati gubitak bogatstva, nesreće, probleme u odnosima i još mnogo toga.

Naglasićemo sektore koja treba razmotriti za plasiranje novogodišnje dekoracije i svetla tokom božićnog perioda u decembru 2019. godine.

Sever – Ovo je loš sektor za jelku ili sveće u decembru 2019. godine.
Severoistok – Ovo je veoma loš sektor za jelku i sveće u decembru 2019. godine
Istok – Ovo je DOBAR sektor za plasiranje jelke u decembru 2019. godine, ali pokušajte izbeći previše boja vatre
Jugoistok – Ovaj sektor je VEOMA DOBAR za dekorativne lampice i dobar za jelku u decembru 2019. godine
Jug – Ovo je veoma loš sektor za jelku i sveće u decembru 2019. godine
Jugozapad – ovo je veoma loš sektor za jelku i sveće u decembru 2019. godine
Zapad – Ovaj sektor je VEOMA DOBAR za sveće i dobar za jelku u decembru 2019. godine
Severozapad – Ovaj sektor nije povoljan za plasman jelke ili dekorativnih lampica u decembru 2019. godine
Centar – Ovo je ODLIČAN SEKTOR za jelku, ali izbegavajte sveće u decembru 2019. godine

Ukoliko nemate drugog izbora osim da svoju jelku i ukrase postavite u neko od navedenih nepoželjnih sektora, potrudite se da izbegnete previše vatrenih boja, kao što su nijanse crvene i narandžaste. Postavljanje božićnih ukrasa u određeni deo vašeg doma koji nije povoljan neće imati velikog uticaja na Feng Shui vašeg doma ukoliko je već ranije pažljivo uradjena Feng Shui analiza doma, ali je uvek dobra ideja da izbegavate postavljanje ukrasa poput jelke sa svetlećim lamicama ili bilo koje druge novogodošnje dekoracije ili rasvete koja aktivira sektor, stvaranjem kretanja, zvuka ili vibracije u oblastima koje su gore navedene.

Ako se želite više uključiti u istraživanje letećih zvezda u svom domu, toplo preporučujemo da i sami čitate na tu temu kako biste pronašli najbolje lične smernice za vašu dom ili poslovni prostor.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €