Novac u uspravnom položaju-Tarot karta za 18.januar

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira novac, pozitivne vijesti vezane za novac, dobitak, biznis-privatan biznis, proširenje posla, uspjeh, ozdravljenje, blago, nakit, auto, imovinu/nekretninu, sigurnost, materijalizam, stabilnost, oporuku,dionicu/dionice, umjetnine, zlato, mjesta gdje se čuva novac- sefovi, banke, osiguravajuća društva, fondovi, skriven novac, velikodušnost, darežljivost, ispunjenje želje, oporavak, novi prijatelj. Danas očekujte pozitivnu vijest vezanu za novac. Moguće je rješavanje nekog financijskog problema. Dobar je dan za uzimanje kredita. Odličan je dan za pokretanje posla- ugovaranje poslovnog partnerstva ili pokretanje privatnog biznisa. U nekim slučajevima moguće je da ćete dobiti nasljedstvo. Možete dobiti poklon od bliske osobe ali i Vi možete biti velikodušni i potrošiti više novca za kupovinu poklona. Danas ćete se baviti pitanjem sigurnosti, materijalnom sigurnošću- koliko ste zapravo zadovoljni svojim načinom života, koliko želite zarađivati i na koje načine bi mogli zaraditi još novca, mogli biste doći do kreativne i produktivne ideje. U nekim slučajevima biti će Vam bitni statusni simboli- nakit, auto, kuća…ali pazite se posesivnosti i materijalizma! Mogli biste danas razmišljati o tome na koji način uložiti svoj novac, možete svoj novac danas osigurati ili spremiti dio novca na sigurno, dalje od znatiželjnih pogleda. Neki će se odlučiti danas uložiti novac u kupovinu dionica. Danas bi mogli upoznati osobu koja bi Vam mogla pomoći poslovno i/ili financijski, ta osoba ima dobre namjere! Dobar je dan za kupovinu nekretnina, zemlje, umjetnina. Ako imate neki zdravstveni problem dobiti ćete dobar savjet vezan kojem liječniku se obratiti ili što Vam se najviše isplati uraditi da biste se brže oporavili. Bitno je da ne pretjerujete u konzumaciji hrane i pića, lagana šetnja goditi će Vam više i uraditi više za Vaše tijelo nego naporan trening. Duhovni savjet- u novčaniku treba postojati “sretna novčanica” (prva zarađena ili dobivena od dobrog čovjeka ili od nekog uspješnog posla i sl.). Tu novčanicu ne treba potrošiti – ona je amajlija sigurnosti! Ništa Vas ne košta da probate i provjerite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €