Astrofon21

Noć Veštica i Mlad Mesec u znaku Škorpije, pa da li može biti više simbolike?

Noć Veštica i Mlad Mesec u znaku Škorpije, pa da li može biti više simbolike? Mlad Mesec se dešava kada su Sunce i Mesec u konjunkciji, tačnije u istom znaku. Na sve to Mesec se nalazi u znaku svog pada što dodatno pojačava misteriju čitavog lunarnog procesa.

Kao što znamo, Mesec se sam po sebi ne oseća dobro u ovom znaku, njegove emocije su prikrivene, jedini način da Mesec oseti sigurnost i komfor je da se drži ograničenja, nepristrasnosti i kontrole. Ove osobe savršeno kontrolišu svoje emocije iz straha da mogu biti povređene i ostavljene. Često su sumnjičave i iz takve predostrožnosti teže da emocije proveravaju putem testova, igrica, često manipulacija. Naravno, ovo je i regenerativni Mesec. Savršeno dobro se snalazi u bolu i ima sjajne intuitivne mogućnosti da bol razume.

Međutim Mesec je danas pored uticaja Marsa i pod uticajem Venere u Strelcu, zbog svog dnevnog tripliciteta, a kako je Venera u vatrenom, promenljivom i muškom znaku, potrebe ovog Meseca i generalno osećanja se vezuju za širenje empatije, potrebu da se povežemo sa drugima, prvenstveno sa partnerima. Mars sa druge strane se nalazi u znaku Jarca, pa svoju energiju usmerava na održavanje stabilnosti, strukture, reda. On želi da stvori red i da mu se oda priznanje zbog toga.

Na planu emocija ovo je joše jedan dokaz da Mesec u Škorpiji pokušava da ostane hladan, strog, ozbiljan, ali detaljnije gledano, to je samo maska. Osobe u znaku Škorpije ovih dana mogu imati poslovne mogućnosti, ali i izazove u kojima će želeti da ostanu hladne glave, možda čak i delovati rezervisano, ali oni takođe žele da rade u timu, da se druže, izlaze, razmenjuju ideje. Kako Mlad Mesec predstavlja konjunkciju Meseca i Sunca i obično se odnosi na nove projekte i ideje, intuiciju i čudne okolnosti, razlog više da ovaj aspekt osete osobe u znaku Škorpije, kao i njihov opozit, Bikovi.

Škorpija je sama po sebi vodeni i ženski znak, pa će intuicija generalno biti pojačana ovih dana, pogotovo kada su poslovi u pitanju. Više pažnje obraćajte na svoje snove, telo, senzacije koje imate. Mesec je izuzetno moćan u ovoj fazi, jer simbolično budi ono ezoterično u čoveku, što ga više približava prirodi i univerzumu.

Još jedna interesantna stvar je što je i Merkur u znaku Škorpije, a što dodatno pojačava polja interesovanja vezana za ezoteriju i magiju. Polje obeleženo znakom Škorpije u natalnoj karti će imati poseban uticaj na osobu ovih dana. Ako je to na primer, sedmo polje, uticaji Škorpije osetiće se među bračnim partnerima, ako je u šestom polju, uticaće na ozdravljenje ili vraćanje snage osobama koje su u ovom periodu bile bolesne i sl.

Merkur, Sunce i Mesec prave trigon ka Neptunu što dodatno pojačava maštu, inspiraciju. Neptun donosi u ovom slučaju poznavanje simbola i njihovu laku interpretaciju, tačnije mogućnost da na brz i efikasan način analiziramo na primer snove ili neke druge znakove i povežemo ih sa stvarnim događajima. Sa ovim planetarnim uplivom poznajemo uzrok i posledicu u svemu i ponašamo se u skladu sa tim.

Očekujte ektremne emocije, ali i dubok uvid u okolinu. Na nebu je takođe dosta kvadrata što donosi akciju, frustracije, konflikte, motivaciju i jaku slobodnu volju, a kako je Škorpija fiksni znak, razlog više da svojim modalitetom uokviri delovanje Sunca, Meseca i Merkura.

Maska: jedini način da kažeš otvoreno ono što jesi i da to bude sasvim normalno. Srećna svima Noć Veštica.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK