NISAM LEKAR, AL’ MOGU POMOĆI: Alternativna medicina – astrološko lečenje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Alternativna medicina je sve popularnija, a zodijak vam pomaže da se odlučite za pravu vrstu terapije.

Zvanična ili takozvana zapadnjačka medicina mnogima više ne uliva poverenje, pa se posvećuju izučavanju alternativnih načina lečenja. Međutim, sve je više pravaca alternativne medicine i teško je razlučiti koji je najadekvatniji. Određeni znakovi su magnetski privučeni nekim tehnikama alternativne medicine, u zavisnosti od osobina vladaoca, pa će vam horoskop pomoći u odluci.

Ipak, uprkos svemu, mi vam savetujemo da se konsultujete sa svojim odabranim lekarom pre nego što se prepustite alternativnim načinima lečenja.

Ovan – Fizioterapija i kineziterapija

Ovnom upravlja Mars, pa ako se ne kreće dovoljno već uglavnom sedi, može doći do zastoja energije u organima i raznih poremećaja, kao što su alergije, glavobolje i upale očiju. Da bi se to na vreme sprečilo, Ovan treba što više da se kreće – da se bavi nekim sportom ili gimnastikom. Mogu mu pomoći fizioterapija, šijacu i reiki masaže, kineziterapija i rekonekcija. Odgovarale bi mu i dijete na bazi oligoelemenata, gvožđa i bakra.

Bik – Hromoterapija i muzikoterapija
Mirna i strpljiva narav preslikava se i na Bikovo telo koje ima sporiji bioritam. Zato mu odgovaraju relaksirajuće terapije – hromoterapija i muzikoterapija, alternativne metode koje koriste snagu boje i zvuka kojima vlada njegova planeta, Venera. Sposobnost lučenja mnogih žlezda u organizmu zavisi od intenziteta svetlosti. Smena dana i noći na različite načine stimuliše funkcije epifize, žlezde koja proizvodi melatonin koji nam pomaže da zaspimo.

Blizanci – Makrobiotika
Pošto je Merkur vladalac ovog znaka, Blizanci više koristite razum. Iako su otvoreni, skloni su nestrpljivosti i nervozi. Ishrana bazirana na namirnicama prirodnog porekla, koje nisu pretrpele veće procese prerade, može sprečiti ili ublažiti bolesti disajnih organa, koji su slaba tačka Blizanaca. Makrobiotička ishrana podrazumeva konzumiranje različitih vrsta integralnih žitarica, naročito pirinča, mahunarki, povrća, orašastih plodova i voća. Insistira se na izbegavanju mesa i favorizovanju ribe.

Rak – Homeopatija
Homeopatski lekovi nastaju otapanjem u vodi, elementu kojim upravlja vladalac Raka – Mesec. Ista stvar koja izaziva neku bolest, u minimalnim količinama stvara neku vrstu vakcine koja povećava otpornost organizma. Homeopate leče poremećenu energiju manifestovanu kroz bolesti, a izlečenje više zavisi od vas nego od vrste bolesti.

Lav – Termoterapija
Pripadnicima ovog znaka ne prijaju dugotrajne terapije, a najviše bi voleli kada bi telo moglo da ozdravi samo od sebe. Zato lečenje toplotom može biti vrlo efikasno, jer Lavom vlada Sunce. Termoterapijska sredstva – voda, parafin, lekovito blato ili blato pomešano sa parafinom omogućavaju kvalitetno širenje krvnih sudova, bolovi se smanjuju, mišići opuštaju, a metabolizam ubrzava.

Devica – Fitoterapija
Fitoterapija, upotreba povrća i biljnih ekstrakta, u skladu je sa Devicinom ljubavlju prema prirodi, ali i otporom prema hirurškim intervencijama. Sa lekovitim biljem unose se i vrlo vredne supstance (eterična ulja, vitamini, prirodni antioksidanti, flavonoidi, minerali, enzimi) u organizam, što ga jača i čini otpornijim, poboljšava metaboličke procese i eliminiše štetne materije iz njega.

Vaga– Aromaterapija
Zbog vladaoca znaka, Venere, Vagi odgovara aromaterapija, koja pomaže sprečavanje nastanka bolesti ili ubrzavanje oporavka. Aromatična biljna ulja i esencije deluju antibakterijski, antimikrobno i antivirusno, a ulja takođe pojačavaju efekat masaže i lečenja dodirom. To su metode koje vam odgovaraju. Moć eteričnih ulja vremenom se ne smanjuje, pod uslovom da se pravilno čuvaju. Kako ovim znakom vlada i Saturn, Vagi odgovaraju i metaloterapija i kristaloterapija.

Škorpija – Akupunktura
Škorpijom vlada Pluton, planeta regeneracije, pa se ona prilično brzo oporavlja posle bolesti. Ne plaši se da se suoči sa bilo kakvim tretmanom, pa i hirurškim nožem, pod uslovom da može da pomogne. Škorpijina žaoka, prisutna i u simbolu znaka, pokazuje da nju privlači sve što je oštro, pa joj odgovaraju akupunktura, alternativna metoda u kojoj se koriste igle. Fiksirane na meridijanima, kanalima koji prekrivaju celo telo, iglice pomažu da se uspostavi pravilan protok energije.

Strelac – Astrološka medicina
Kentaur, simbol znanja, vlada ovim znakom, pa Strelcu može pomoći astrološka medicina. Iz natalnog horoskopa pacijenta, doktor-astrolog može zaključiti koji organi su najpodložniji oboljenjima, a preko tranzita planeta može odrediti najpovoljniji period za početak lečenja. Strelcu odgovaraju homeopatski lekovi izabrani na osnovu toga koja je planeta u horoskopu “napadnuta”, što najčešće ukazuje na slabost određenog organa ili telesne funkcije.

Jarac – Kiroterapija, metaloterapija, kristaloterapija
Jarčev vladalac Saturn upravlja kostima, pa zato njemu odgovara kiroterapija. Osim na zglobove i kosti, ova terapija povoljno deluje i na mišiće, disajne, reproduktivne i organe za varenje, nervni i endokrini sistem. Odgovaraju mu i kristaloterapija i metaloterapija. Kristali koncentrišu i propuštaju određenu talasnu dužinu svetlosti koja prodire u odgovarajući organ, što povoljno utiče na imunitet, nervozu i depresiju.

Vodolija – Orijentalna medicina
Zahvaljujući vladaocu Uranu, Vodolija je otvorenog duha, pa je privlače razni oblici alternativnog lečenja, joga i meditacija. Odgovaraju joj orijentalna medicina, masaže i stimulisanje energetskih tokova, uz lekove na biljnoj bazi. Đumbir ima analgetsko delovanje, pa se vekovima koristi protiv bolesti zglobova i reumatizma, zubobolje i glavobolje. Koren svežeg đumbira preporučuje se za zagrevanje organizma, preznojavanje i izbacivanje štetnih supstanci, a osušen koren protiv kašlja, reume i stomačnih tegoba.

Ribe – Pranoterapija
Emotivni ste i brižni, pa sa zebnjom proživljavate svaku bolest. Kako Ribama vlada Neptun, simbol ekstraosetljivih sposobnosti, ne volite agresivne, već mirnije oblike lečenja, kao što je pranoterapija. Polaganjem ruku iscelitelja iznad Ribinog tela, bez dodira, njegova energija počinje da se kreće prema njenom organizmu. Dobra komunikacija, navodi Prva.rs, omogućava da vitalna energija ravnomerno kruži.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €