Neprilika u obrnutom položaju-Tarot karta za 17.mart

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira nepriliku, nevolju, propuštenu ili upropaštenu priliku, štetu, loše raspoloženje, negativne emocije- ljutnja, svađa, frustracija, maltretiranje, konflikt, zloupotreba položaja. Mogućnost postoji da danas dobijete neku kaznu ili učinite neku štetu svjesno ili nesvjesno. Pazite se da ne budete previše kritični prema najbližima ali i općenito prema ljudima u vašoj blizini jer bi jedan vaš komentar mogao izazvati veliku svađu i nervozu. Moguće je i da će vas netko danas iznervirati ali pokušajte ostati što je više moguće smireni i odmaknuti se od situacije. Možete imati problema zbog odnosa sa službenim osobama, osobama koje predstavljaju zakon i koje rade u državnim institucijama. Danas je ključno da imate dovoljno samokontrole kako ne biste još dodatno zakomplicirali situaciju! Diplomatski pristup će upaliti! Pazite se impulzivnosti, netolerancije-nepopustljivosti, nerazumijevanja i kašnjenja. Mogući su kvarovi u kući i nastanak nekakve štete. Pripazite se rukovanja sa (oštrim) predmetima u kući, moguće su ozljede! Nije dobar dan za poduzimanje novih akcija vezano za imovinu, stambeno pitanje. U nekim slučajevima moguće je da ćete imati neprilika u vezi sa nasljedstvom. Ako krećete na put dobro se pripremite, dva puta sve prekontrolirajte kako se ne bi dogodila neka greška ili da nešto zaboravite i obratite veću pozornost na vožnju, ne budite brzopleti! Na poslu je moguće da će netko koristiti svoj položaj kako bi vas ugrozio ili na neki način umanjio vaš doprinos. Potrudite se ostati smireni i sjetite se one poslovice da nije bitno što vam netko priča već tko vam to priča! Dobro pazite u kakve dijaloge danas stupate sa okolinom jer vrlo lako može doći do svađe! Bolje je da danas što manje komunicirate tj. što manje iskazujete svoje stavove. Danas će biti prisutna nemirna energija, destruktivna pa bi bilo dobro da se na bilo koji način odmorite od svega. Provedite neko vrijeme sami, slušajte muziku koja vas opušta- radite bilo što što vas opušta! Na kraju dana shvatiti ćete da nitko nije vrijedan vašeg nerviranja. Ako je moguće ranije otiđite na spavanje kako biste se u potpunosti mogli opustiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €