Astrofon21

Neprijatelj u uspravnom položaju-Tarot karta za 02.mart

Ova karta simbolizira neprijatelja, osobu s kojom morate biti izuzetno oprezni, neugodnu situaciju, neprijateljstvo, bijes, prepreke, provokaciju, opasnu osobu, naoružanu osobu, dvoboj, raspravu, svađu, kriminal, tajnog neprijatelja, izdaju, strah, otpor, uljeza, loše raspoloženje, spletku, ogovaranje, poslovni gubitak, teškoću u radu ili učenju, slabost, sumnju u sebe, maniju, istraživanje, mrak, sumrak, podrum, mračan ugao, hladnoću, tajnu, destrukciju, lošu naviku-porok. Ova karta Vam ukazuje kako danas morate biti izuzetno oprezni jer možete biti suočeni sa nečim neugodnim, to može biti situacija ali i neprijateljstvo konkretne osobe.
Preispitajte se da li reagirate mirno i diplomatski jer je moguće da ćete danas svojim ponašanjem ili rječima provocirati nekoga pa se ne začudite ako dođe iznenada do bijesa druge strane što može vrlo brzo prerasti u raspravu pa i svađu. Pazite se ogovaranja i spletki kako u ljubavnom tako i poslovnom životu. Budite svjesni s kim se družite i nemojte si dopustiti da Vas netko uvlači u tračeve i spletke protiv nekih osoba. Analizirajte svoje ali i tuđe ponašanje, gdje se možete “popraviti”, da li ste bijesni na nekoga pa nesvjesno provocirate tu osobu ili općenito okolinu? Da li ste nezadovoljni samim sobom pa to svoje nezadovoljstvo “preslikavate “na okolinu? Da li Vam se ponavljaju slične negativne situacije? Ova karta može značiti da ste bijesni zbog nekih prepreka na svom putu ili da Vam se žuri da nešto što prije obavite bilo da se radi o Vašem poslovnom ili ljubavnom životu što Vam samo stvara unutrašnju tenziju. Imate osjećaj da Vas netko ili nešto usporava u pogledu karijere, realizacije Vaših planova ili u vezi s rješavanjem pitanja sa ljubavnim životom. Prestanite se živcirati jer time ništa ne postižete, radite na tome da se prepustite i dopustite Svemiru da posloži sam situaciju u Vašu korist, dok god budete imali otpor u sebi tj. želju za kontrolom pod svaku cijenu time zapravo blokirate sami sebe tj. sami sebi ste najveći neprijatelj! U nekim slučajevima ova karta govori da biste trebali što prije promijeniti sredinu u kojoj živite ili ljude s kojima se družite. Danas je dobar dan da se zapitate u kojem djelu života ste destruktivni tj. autodestruktivni. Pozabavite se svojim stilom života i svojim navikama! Loše raspoloženje i negativnost danas promijenite nečime što Vas opušta ali da djeluje dobro na Vaše fizičko i psihičko zdravlje, svakako izbjegavajte poroke! Za one koji su u ljubavnom odnosu/braku moguće je da netko radi protiv Vas, zabada Vam nož u leđa- neka osoba radi spletke i ogovara, ljubomorna je na Vas i na vaš odnos. Preispitajte se, kome se Vi ili Vaš partner povjerava, s kime se družite. Što se tiče zdravlja nije dobar dan za operativne zahvate i treba se paziti pri rukovanju oštrim predmetima. Isto tako pazite se pogrešne liječničke dijagnoze, ne bi bilo loše da potražite drugo mišljenje! U nekim (rjeđim) slučajevima danas možete imati problem s državnim organima, policijom, carinom i sl.- klonite se kriminalnih radnji! Danas su moguće poteškoće u radu ili u učenju, nedostatak koncentracije. Klonite se sumnjivih lokacija i ljudi, slušajte svoju intuiciju!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK