NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Nedeljni ljubavni horoskop od 23.do 30 jula 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedelje biti uporni u želji da ostvare svoje ljubavne planove, iako nekada mog da naiđu i na odbijanje. Ipak, biće više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti će sa partnerom imati stabilan odnos, bez promena.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove ove nedelje oočekuju pozitivne promene na ljubavnom planu, partner će se više truditi oko njih, a strast u vezi će postati naglašenija. Slobodni pripadnici znaka će i dalje biti u veoma povoljnom periodu i mogli bi započeti značajnu emotivnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će ove nedelje biti okrenuti druženju sa prijateljima, naročito od sredine perioda kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Mnogi će imati uspeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, i da reše neke svoje međusobne nesporzume. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Neki mogu imati uzbudljivo poznanstvo na putovanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje racionalnije sagledavaju stvari oko sebe na i sa partnerom uspostavljaju otvoreniju komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i biće otvoreniji za nove kontakte.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vagama ove nedelje može biti interesantno ukoliko negde otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentisanja kako bi osvežili svoju vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje imato otvoreniju komunikaciju sa osobom sa partnerom i moći će da reše neke nesporazume iz prehodng perioda. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima će ove nedelje postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu imati potrebu da vode glavnu reč u porodičnim odnosima, pa će od partnerove prilagodljivosti zavisiti kakvi će odnosi na kraju biti. Slobodni pripadnici znaka biće veoma uporni u želji da ostvare svoje emotivne želje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti opušteniji na emotivnom planu, sa partnerom će imati bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako budu na nekom putovanju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje osećati manje trzavice u odnosu sa partnerom, koji može postati zahtevniji, ali će ljubavna situacija biti stabilna, a moguć je i važan dogovor u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati značajno poznanstvo preko posla.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.