NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Nedeljni ljubavni horoskop od 16 do 22 jul 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, pa će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BIK (22.4.- 21.5)

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, pa će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, naročito na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka inicijativu u vezi će prepustiti partneru, ali će morati da se prilagođavaju.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, iako su kod nekih mogući manji prolazni nesporazumi. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženiji za druženje i komunikaciju, a najviše šansi za nova poznanstva biće preko prijatelja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji za suprotni pol, kao i veći broj novh kontakata. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu očekivati promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i tajne veze.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu osećati kako partner želi da preuzme kontrolu u vezi, ali se neće svima dopasti način na koji to rade. Slobodni pripadnici znaka mogli bi dobro da se zabave ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka novaj ljubavana veza.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje biti posvećeni emotivnim odnosima I više će se truditi oko partnera, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Slobodni pripadnici znaka biće zainteresovani za ozbiljnije kontakte koji mogu da prerastu u ozbiljnu emotivnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će nedelje biti u poztivnijem ljubavnom razdoblju kada će se više truditi da uspostave poztivnije odnose u emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da sretnu osobu koja će im se dopasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i imaće više šansi za nova poznanstva.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu osećati poztivne promene na jubanom planu, kod slobodnih se mogu pojaviti povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neke mogle i zaljubiti. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom osvare pozitvaniji odnos.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu osećeti konfuziju u emotivnim odnosima, delovaće im kao da partner ne zna šta hoće, ali će se truditi da uspostave skladne odnose u vezi. Slobodni mogu imati više novih konatakata, a neko lepo poznanstvo moguće je na putovanju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.