Astrofon21

Nedeljni horoskop od 19.12 do 25.12.2022

Ovan – Ovih dana se dešavaju situacije, iako ne deluju tako, vrlo važne po pitanju vaše budućnosti. Ne odbacujte usputne ljude, imajte strpljenja za svakoga, ne preksačite situacije koje su po vama nevažne! Sve što se bude dešavalo, svakoga koga budete upoznali, zastanite, u nekome ili nečemu je „kredit“ za vašu budućnost! U svemu tome pazite na svoje ponašanje da ne biste stekli neprijatelja koji bi mogao sve da vam upropasti. Na emotivnom planu kod vas i ove nedelje sve počinje i završava sa strašću. Uživajte u tome, dobro je!

Bik – Uz pomoć prijatelja i podrške porodice lakše ćete doneti odluku koja već čeka na vas. U svemu tome je važno da zadržite svoj pozitivan stav i nadasve poštenje koje je deo vas. Šta god odlučili, čistog srca je i pošteno bez ugrožavanja drugih ljudi. Na poslovnom planu su i dalje poteškoće iz kojih učite o ljudima oko sebe pa i o sebi. Ma koliko izgledalo teško, ima svoje zašto, istrpite i ovaj period. Na emotivnom planu je stagnacija koja vas je vratila u prošlost. Nekome će prijati tako, nekome ne, ali nije ništa loše.

Blizanac – Imaćete unutrašnju borbu da li usporiti ili ubrzati razvoj situacija. Iskustvo vam neće previše pomoći. Koliko god vam ove nedoumice išle na živce, dobro je da su se pojavila da u nekim važnijim situacijama ne prilazite površno. Nedelja koja se može nazvati kockarskom jer će vam u mnogo čemu sem iskustva, brzog mišljenja, trebati i mnogo sreće! Emotivni odnosi su čisti i stabilni, oni koji su slobodni, možda se vrate na straru ljubav ili se pomire sa bivšim partnerom.

Rak – Vama će ulazak u Novu godinu doneti vraćanje na neke stare situacije i ljude. Da li je to sticaj okolnosti ili vaša jedina sigurnost, to vi znate. Vi inače teško prihvatate sve što je novo i nepoznato, treba vam dosta vremena da se adaptirate na svaku inovacija, tako da ćete verovatno na leto shvatiti da je počela Nova godina. Ovih dana imate mogućnost širenja poslovanja, menjanje saradnika i upoznavanja novih načina poslovanja. Kako ćete se snaći sa tim novitetima, videćemo! Emotivno ste takođe vraćeni u prošlo stanje da utvrdite lekcije o greškama. Srećno vam bilo!

Lav – Predstoji vam sukob sa nekim ko je na višem položaju od vas na radnom mestu. Ako ste vi direktor, onda sa nekom institucijom koja je iznad vas. I iznad popa ima pop! Da vam kažem da se smirite, prećutite, budete ljubazni, ne vredi. Ishod svega toga će veoma uticati na dalji razvoj vaše karijere i budućnosti uopšte. Pamet u glavu i pokušajte bar da snizite ton, jer prećutati je za vas nemoguće. Ljubavni odnosi su dobri i strastveni, uživajte u njima. Obratite pažnju ne nekog člana porodice, nešto nije u redu sa njim.

Devica – Mnoge situacije na poslu će vam biti nejasne i neće, po vama, imati nikakve logike. Džabe je da pokušate da shvatite jer ne možete ni na šta uticati. Radite kako vam se kaže i krstite se u sebi. Uvođenje nove tehnologije i novih pravila je nešto što prati skoro svaki posao i to je budućnost kojoj morate da se prilagodite. Tokom nedelje su mogući problemi sa zdravljem, ne paničite, samo su virusi u pitanju koji su prolazni. Ojačajte imuno sistem i biće sve u redu. Ljubavni odnosi su vam zansovani na razgovorima što nije loše, samo da tako i ne ostane. Potrebno je još nešto sem reči, znate to i sami!

Vaga – Bićete u zoni razmišljanja i pravljenja planova. Moraćete u nekim situacijama brzo da reagujete, posebno što se poslova tiče, beće nepredviđenih događaja. O ostalom razmišljajte. O novcu, kreditu, porodici sa kojom trenutno imate dobru komunikaciju, prijateljima. Nešto ćete osetiti što će dovesti u pitanje sve vaše stavove i principe. Na vama je da odlučite da li ćete ih menjati ili ćete, ipak, ostati pri starom. Ako i promenite neki stav i mišljenje, ne znači da menjate sebe. To je sazrevanje, ali odluka je na vama. Emotivno klizite u iluziju, svesno, jer vam tako odgovara. Srećno vam bilo!

Škorpija – Ova nedelja će biti obeležena novčanim trnaskcijama. Imaćete i uplate i isplate, davanja i uzimanja. Mozak će vam biti preoptereće raznim računanjem i svođenjem računa. Bitno je da će na kraju biti sve čisto, samo ne dižite kredit! Imaćete i gomilu poznanstava u kojima će vaši receptori za procenu morati da budu uključeni na maksimum. Pazite ko vam želi dobro a ko da se okoristi od vas. Emotivno ste nestalni i neverni. Prvenstveno prema sebi a potom i partneru. Vi postavljate granice, procenite da li je vreme za to.

Strelac – Dešavaće vam se situacije u kojima privalačite ljude koji žele da sarađuju sa vama. Nudiće vam svoje usluge, svoj novac, svoje vreme. Vi tako naivni, bićete zatečeni i u dubini duše srećni. Nije vama bitna materijalna osnova, koliko to da ljudi imaju poverenja u vas i žele baš vas za saradnika. Verujem da ćete biti mudri u odabiru šansi koje vam se ukazuju. Prvo sve proverite pa onda odlučite, ne zanosite se dobrotom ljudi, ipak oni to čine i za sopstvenu korist. Ljubavni odnosi su u nekom inatu, tvrdoglavosti, koja muči obe strane. Muči vas to mnogo da se možete i razboleti. Ali odluka je vaša, da li će tako ostati ili ne.

Jarac – Najveće muke će vas mučiti oko ljubavnih odnosa. Podsvest vas „gura“ da krenete u akciju, da uradite nedozvoljeno, da osetite nešto do sada nedoživljeno. Sve u vama se buni, jer ste principijelni, tvrdoglavi a pre svega uplašeni. Strah vas je od neuspeha, bola, razočaranja i kočite se a u vama sve gori. Muke nisu slatke ali su potrebne da bi iskušali sebe i svoje mogućnosti. Ako ne povređujete nikoga, otvorite vrata avanture i krenite pa kako bude. Preživeli ste i gore stvari pa ćete i ovo ako bude razočaranje. Neka hrabrost za životom pobedi. Naravno, odluka je na vama. Posao i zdravlje su nepromenjivi.

Vodolija – Imaćete najviše volje za druženjem, putovanjem i društvom. Neka želja se mora ispuniti, oko nje vi najviše morate da se pobrinete, neće samo od sebe. Kako god pred vama je nedelja sa dosta ljudi, neki će vam prijati, neki ne, posebno oni na radnom mestu. Od njih polako dobijate alergiju, ali to je prolazno i to je više vaše stanje svesti nego realnost. Dobićete neki nenadani novac u vidu poklona ili na igri na sreću, kladionoci i slično. Priuštite sebi šta želite, provod ili nešto drugo. Kod nekog člana porodice se širi nezadovoljstvo, obratite pažni na to. Ljubav vam je nestalna i promenjiva, takav vam je naišao period.

Ribe – Nameštaće vam se situacije da ćete se sretati sa ljudima iz prošlosti. Neka od njih će vam prijati, neka jako zaboleti, jer se prošlost kod vas teško završava. Uvek vam preti da postane sadašnjost jer ne prekidate veze zauvek. Držite ih negde iza sebe i čekate da se neko pokaje i vrati vam se. Vaša osećenja misle da to zaslužuju. To je vaša osnovna greška u svim odnosima, čiji ukus će vas stići i ove nedelje. Posao vam neće biti važan, odrađivaćete ga automatski. Rešite sadašnjost u kojoj bitiše prošlost, pokušajte da budete dosledni i prošlost ostavite tamo gde joj je mesto.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM