Astrofon21

Nedeljni horoskop od 13.06 do 19.06.2022.

Ovan – Započinjete nedelju sa aktivnim mislima kako da sve odradite, malo ste konfuzni ali se trudite da sve isplanirateiako vam vreme beži. Pritiskaju vas porodične obaveze, tu se nikako ne snalazite, mislite da za njih uvek ima vremena i da mogu da sačekaju da se prvo odradi posao. A poslu nikada kraja. Imaćete emotivne ucene od strane ukućana i tek će vas to sludeti. Budite ponekad strpljivi sa njima, njih jedino imate, svesni ste toga ali vam je posao uvek važniji. Možda će vas neko povrediti, ne reagujte kako vi to umete, to je samo očaj i ništa više. Ne povređujte i vi. Partnerski odnosu su takođe zategnuti. Svi čekaju na vas. Stanite malo i razmislite šta vam je prioritet u životu da ne bi na kraju ostali sami sa svojim poslom.

Bik – Imaćete neverovatne egzibicije sa novcem. Dobijaćete, trošićete, gubićete, izletaće nepredviđeni troškovi. Nećete znati šta vas je snašlo. Pokušajte da se ne nervirate, mada ne znam ko ne bi. Neka vaš talenat autosugestije naredne nedelje radi maksimalno. Recite sebi da je prolazno, da se to svima dešava, što je istina, i samo duboko dišite, da ne bi upadali u depresiju i bili zarozani. Očekuje vas jedan dugačak, dubok i nadasve iskren razgovor sa prijateljem. Povod će biti novac ali ćete otići mnogo dalje. Nekome sleduje razočaranje. Partneru je bolje da vas izbegava, kada je novac u pitanju nije vam do ljubavi. Ili izbegavajte vi njega, pametnije je za oboje.

Blizana c – Imaćete mnogo poslovnih i prijateljskih poziva. Od svega ćete se potruditi da napravite druženje, obaveze što dalje od vas, ne volite ih nikako, odrađujete kad baš morate. U narednoj nedelji naoružajte se osmehom i terajte pričama sve ono što hoće da vas zadrži na jednom mestu. Ovo je nedelja u kojoj ćete zabavljati ljude da vas ne bi zadržali na jednom poslu, jednom mestu. Situacija iz koje nećete nećete moći da odete je ona sa vašim partnerom. Imaćete dubok, emotivni razgovor. Partner želi porodicu i mir, a vi vidite šta ćete, ponovo da pobegnete sa nekim izgovorom ili da se smirite što vam ne bi bilo loše, bar da jedno mesto u vašem životu bude mirno i stabilno. Odluka je na vama.

Rak – Imaćete neverovatnu potrebu da pričate, bilo gde i bilo kada. Često ćete se pitati šta vam je. Podsvest vam je napeta i kroz reči koje mogu biti patetične, optužujuće, sa suzama ili bez njih, izlaziće iz vas kao lava. Pišite nešto, neka izađu ovi trenucu iz vas i na taj način. Osetićete olakšanje kad neke svoje nemire i strahove zapišete. U krajnjem slučaju sigurnije jer ostaje samo za vas i niko vam nećeništa prebacivati. U ovoj nedelji bićete skloni praštanju jer ste emotivno slomljeni tako da se može desiti da se vratite starim vezama u kojima ste bili prevareni, ostavljeni… Želećete da verujete da nije sve bilo tako i praštaćete.

Lav – Svi vaši poslovi, akcije, zamisli, stoje. Vi smišljate i razmišljate, pravite velike planove a nikako da počnete da ih realizujete. Nikako da iznađete šta je za vas dobro. Nemojte tako, pokrenite se ali stvarno. Ako vi to ne uradite ima ko hoće i posle će vam biti đavo kriv. Zamisli su vam dobre, ma i da nisu samo se pokrenite. Imate prijatelje koji vas vole i žele da pomognu, dozvolite im to. Skloni ste tome da ih odbacujete i da mislite da možete sve sami, očigledno je da ne možete. Biće srećni da vam pomognu a vi progutajte knedlu ponosa jer i nema potrebe da to budete pred ljudima koji vas vole. Neki pripadnici ovog znaka će uleteti u tajnu emotivnu vezu sa nekim koga poznaju od ranije.

Devica – Vaši pogledi na budućnost počinju da se menjaju. Vrlo ste nesigurni, imate milion hipotetičkih situacija u glavi ali se nešto menja. Pokušavate da kroz ljude i druženje sa njima učite a ne samo da gledate korist. Na ovakava razmišljanja i menjanje pogleda uticao je neki prijatelj koji je sa takvim stavom dobro prošao u životu, koji ne racionalizuje sve i svakoga nego se daje ne tražeći ništa zauzvrat. Pokušajte, dovoljno je što ste počeli da menjate svest. Emotivno ćete doživeti razočaranje jer ćete shvatiti da vas je neko slagao. Nije vama što je to bila laž nego kako vi to niste uspeli da vidite. Poraženi ste sobom jer niste to osetili. Niste jer više mislite nego što osećate. Bolna škola ali ipak se iz nje nešto uči. Na vama je da li to možete i hoćete da oprostite i naučite još jednu lekciju.

Vaga – Imaćete čiste i jasne dogovore sa prijateljima i iz toga će svi imati korist. Vaši poslovi su neplanirani i ne možete da postignete da sve kvalitetno odradite. Pomoć prijatelja će vam dobro doći na obostranu korist. Sa druge strane imate duboka premišljanja, donekle i filozofska, o poimanju života i tome koliko sav vaš trud ima smisla, ne samo u poslu već i u emotivno partnerskim odnosima. Ovo je jedan od perioda kada nešto treba da se menja. Ili vi ili okolnosti i ljudi oko vas. Vraćate se na ranije situacije, preispitujete se. To je dobro jer kad god se pođe od sebe i pročisti se, i pored neprijatnih emocija, na kraju izađe na dobro. Srećno vam i uspešno bilo druženje sa sobom. Donesite odluke, ne ostajte samo na razmišljanjima.

Škorpija – Preplitaće vam se porodične i poslovne obaveze, u vezi svake ćete imati dosta razgovora i sve će vas to i emotivno doticati. Nizaće se situacije koje vam neće dozvoliti da vam radi samo racio, emocije će svuda biti prisutne. Obzirom da ste intuitivni po prirodi umećete da se snađete i to jako dobro, samo će vas sve to jako iscrpljivati. Pošto su vam odlični aspekti za seks koji inače volite, to vam je predlog za regenerisanje. Lečite se seksom od svakodnevice. To je stari, dobri, oprobani lek koji će vam jedino pomoći! Neki pripadnici ovog znaka razmišljaju o razvodu i prekidu emotivne veze, neki će biti ostavljeni. Svakako burna emotivna nedelja u kojoj se treba pričuvati od pucanja. Ako nemate seks, trčite ili brzo hodajte da ispraznite negativnu energiju!

Strelac – Šire vam se partnerski odnosi, odličan period za saradnju sa inostranstvom ili put uinostranstvo. Otvaraju vam se putevi kojima treba da krenete. Ne budite naivni kao što umete i dobro razmislite šta vam je činiti. Na vašem mestu posavetovala bih se sa advokatomm, za svaki slučaj, jer su razne prevare uvek moguće. Dakle, ne nasedajte odmah. Ne kažem da će biti nešto loše ali oprez je potreban, kao i stručno lice, posebno ako se radi sa inostranstvom. Pred vama je nepredvidiva emotivna nedelja. Imaćete nenadane svađe, mirenja. Delovaće kao da se sve dešava „iz čista mira“ i bićete iznenađeni. To je zato što ste često emotivno odsutni i ne obraćate pažnju na želje partnera. Najbolje bi bilo da se ne upuštate u razgovore, zapetljaćete se još više. Odćutite i pokušajte poljupcem da ućutkate voljeno biće. Željno je ljubljenja, maženja i pažnje uopšte.

Jarac – Vaša doslednost na poslu biće uzdrmana dolaskom novog posla ili novog kolege. Izgubićete nit i postaćete rasejani. Smetaće vam što vam neko uzurpira vreme, posao i oduzima deo plate. Adaptibilnost vam je uvek bila slabija strana ali jednostavno morate to da prihvatite i što pre se to desi biće vam lakše. Uostalom, pogledajte malo bolje okolnosti , verujem da nisu toliko loše koliko vi mislite da jesu, navikli ste da mislite loše. Ne može tako, morate se menjati. Partnerstvo vam je veoma važno ove nedelje. Emotivno ste, kroz razgovor, dobili ono što ste želeli od partnera i ponovo niste zadovoljni jer mislite da on to radi zbog vas a ne zato što želi. Nema razloga da mislite tako, partner se trudi da vam udovolji, poštujte to.

Vodolija – Imaćete dosta obaveza i posla tokom nedelje, posebno ako radite u porodičnoj firmi ili sa bračnim partnerom. Papirologija će se naslagati i imaćete problema na šalterima, sa uplatama, isplatama. Administracija će vam praviti probleme. Sve će se rešiti samo se naoružajte strpljenjem. Slušalice na uši, pustite muziku i čekajte u redu da završite ono što se mora iako je teško. Krajem nedelje ćete imati posetu starog, dobrog prijatelja i to će vas jako obradovati i relaksirati. Sa njim ćete prošetati kroz prošlost uz čašicu i smeh. Radujte se tome, to će vas malo oporaviti od redova i problema sa papirima. Ljubav je na vratima kod nekih pripadnika ovog znaka, otvorite ih neka uđe. Ne plašite se zbog prošlosti. Loša iskustva su bila za nauk, dajte šansu nečem novom.

Ribe – Vama je samo ljubav u glavi i srcu. Ostalo je samo ostatak sveta koji slobodno može da ode od vas. Prelepo je osećati ljubav, osećati se živim, a vama je to jedina hrana. Ali svet postoji i van toga. Morate da obratite pažnju na nekog člana porodice, i njemu je potrebna vaša ljubav, pažnja i saradnja. Uključite se bar onoliko koliko je nužno u stvaran svet. Imaćete i poslovni predlog od osobe koja vam emotivno znači. Protumačićete to kao da vas voli i da je posao samo izgovor. Nije. Uozbiljite se, budite realni, saslušajte poslovni predlog pa posle maštarite. Biće svakome teško dopreti do vas u ovoj nedelji. Oblaci su vaši. Lepo, ali pazite da ne padnete, postoji život i posle toga. Budite prisutni tamo gde morate, ostalo vreme je vaše.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM