Astrofon21

NASLEDNE BOLESTI-ASTROLOŠKI ASPEKTI BOLESTI-Tragedija čitavih porodica leži u jednostavnoj činjenici!

Postoje i bolesti koje su zapisane u DNK materijalu samih porodica i prenose se sa jedne generacije na drugu. U takvim okolnostima možemo reći da u celoj jednoj porodičnoj liniji postoji akumulirana negativna energija koja se ispoljava na fatalan način. Ponekog potomka bolest može preskočiti iz nekog razloga, ali pošto taj obrazac ostaje zapisan u genima, već na sledećoj generaciji bolest se može opet pojaviti. Ponekad se bolest javlja u tačno određenom životnom razdoblju, a nekada ne.

Duša se može svesno roditi u takvoj porodici kako bi dovela u ravnotežu negativne obrasce koje je sakupila u svom kauzalnom telu. Takođe, ona može na sebe preuzeti ulogu žrtve čisteći nagomilanu negativnu porodičnu karmu na taj način. To je veoma bolan način da se ponovo uspostavi balans koji je narušen.

Neko se može sa pravom zapitati da li stvari zaista moraju biti toliko mučne. Odgovor je da ne moraju, ali sama duša mora to svesno da izabere. Može u toku života intenzivno osvešćivati duboko potisnute obrasce koji su je sada doveli do toga gde se nalazi ili može pustiti da se stvari dešavaju na mnogo bolniji način. To je opet stvar ličnog izbora.

Ipak, kako duša dovodi sebe u ravnotežu, u isto vreme isceljava čitavu porodičnu liniju, a to nije nimalo lak zadatak. Da bi se tako nešto desilo, duša to jednostavno mora imati u svesti, ili kako smo rekli na početku teksta, mora izabrati da to bude jedan deo njene ovoživotne dharme, tj. svrhe.

U suprotnom, ako duša to ne izabere svesno, ostaje joj da uravnoteži sebe i celu porodičnu genetiku na mnogo teži način, kroz fizička oboljenja. To je onda onaj deo kada se ne može ništa uraditi, već sve mora da ide nekim svojim prirodnim tokom.

Naravno, stvari mnogo otežava činjenica da ljudi misle da su bolesti sastavni deo života i tu prave veliku grešku. Bolesti se javljaju onda kada nastane stanje neravnoteže; neko padne i polomi ruku, neko namerno i proračunato planira prevaru, onda ima i onih koji vole da korste manipulativne tehnike koje se baziraju na strahovima i ucenjivanjima, ljubomora, pohlepa i tako dalje.

Bolesti koje nastaju, a nemaju fizički uzrok, npr. pri padovima, imaju svoj koren na unutrašnjem emotivnom, psihičkom i mentalnom nivou. Samo je pitanje vremena kada će se one odraziti na fizičko telo. Bolesti nastaju onda kada duša nije u skladu sa prirodom i životom, onda kada pliva protiv struje koja stvara život. Što je duša više u skladu sa samom sobom i životom uopšte, manja je mogućnost da se pojavi fizičko oboljenje.

Tragedija čitavih porodica leži u jednostavnoj činjenici – uzeli su stvari u svoje ruke i to rade na veoma pogrešan način. I umesto da promene obrazac ponašanja koji izaziva bolesti, oni ga nesvesno prenose na svoje potomstvo. Zakon karme je neumoljiv i ne može se izbeći. Ne kaže se bez razloga da ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK