NASLEDNE BOLESTI-ASTROLOŠKI ASPEKTI BOLESTI-Tragedija čitavih porodica leži u jednostavnoj činjenici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje i bolesti koje su zapisane u DNK materijalu samih porodica i prenose se sa jedne generacije na drugu. U takvim okolnostima možemo reći da u celoj jednoj porodičnoj liniji postoji akumulirana negativna energija koja se ispoljava na fatalan način. Ponekog potomka bolest može preskočiti iz nekog razloga, ali pošto taj obrazac ostaje zapisan u genima, već na sledećoj generaciji bolest se može opet pojaviti. Ponekad se bolest javlja u tačno određenom životnom razdoblju, a nekada ne.

Duša se može svesno roditi u takvoj porodici kako bi dovela u ravnotežu negativne obrasce koje je sakupila u svom kauzalnom telu. Takođe, ona može na sebe preuzeti ulogu žrtve čisteći nagomilanu negativnu porodičnu karmu na taj način. To je veoma bolan način da se ponovo uspostavi balans koji je narušen.

Neko se može sa pravom zapitati da li stvari zaista moraju biti toliko mučne. Odgovor je da ne moraju, ali sama duša mora to svesno da izabere. Može u toku života intenzivno osvešćivati duboko potisnute obrasce koji su je sada doveli do toga gde se nalazi ili može pustiti da se stvari dešavaju na mnogo bolniji način. To je opet stvar ličnog izbora.

Ipak, kako duša dovodi sebe u ravnotežu, u isto vreme isceljava čitavu porodičnu liniju, a to nije nimalo lak zadatak. Da bi se tako nešto desilo, duša to jednostavno mora imati u svesti, ili kako smo rekli na početku teksta, mora izabrati da to bude jedan deo njene ovoživotne dharme, tj. svrhe.

U suprotnom, ako duša to ne izabere svesno, ostaje joj da uravnoteži sebe i celu porodičnu genetiku na mnogo teži način, kroz fizička oboljenja. To je onda onaj deo kada se ne može ništa uraditi, već sve mora da ide nekim svojim prirodnim tokom.

Naravno, stvari mnogo otežava činjenica da ljudi misle da su bolesti sastavni deo života i tu prave veliku grešku. Bolesti se javljaju onda kada nastane stanje neravnoteže; neko padne i polomi ruku, neko namerno i proračunato planira prevaru, onda ima i onih koji vole da korste manipulativne tehnike koje se baziraju na strahovima i ucenjivanjima, ljubomora, pohlepa i tako dalje.

Bolesti koje nastaju, a nemaju fizički uzrok, npr. pri padovima, imaju svoj koren na unutrašnjem emotivnom, psihičkom i mentalnom nivou. Samo je pitanje vremena kada će se one odraziti na fizičko telo. Bolesti nastaju onda kada duša nije u skladu sa prirodom i životom, onda kada pliva protiv struje koja stvara život. Što je duša više u skladu sa samom sobom i životom uopšte, manja je mogućnost da se pojavi fizičko oboljenje.

Tragedija čitavih porodica leži u jednostavnoj činjenici – uzeli su stvari u svoje ruke i to rade na veoma pogrešan način. I umesto da promene obrazac ponašanja koji izaziva bolesti, oni ga nesvesno prenose na svoje potomstvo. Zakon karme je neumoljiv i ne može se izbeći. Ne kaže se bez razloga da ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €