Astrofon21

Narandžasta boja izražava vitalnu životnu snagu i energiju Sunca-Uticaj boja u feng shui-u

Narandžasta boja, prema feng shuiu, stvara živahnu energiju u vašem domu i predstavlja vatreni element. Korišćenje ove boje se preporučuje u južnom sektoru (slava i reputacija), jugozapadnom (ljubav i brak) i severoistočnom sektoru (duhovni rast). Takođe, treba izbegavati prisustvo ove boje u zapadnom sektoru (deca i kreativnost), severozapadnom (korisni ljudi i blagoslovi), istočnom (zdravlje i porodica) i jugoistočnom sektoru (novac i obilje).
Narandžasta boja izražava vitalnu životnu snagu i energiju Sunca. Ova boja predstavlja ravnotežu,aktivnosti i povezana je sa elementom Vatre i Vode. Odnosi se na horoskopski znak strelca i južni smer. U Tarotu predstavlja kartu mađioničara. U antičko doba, narandžasta boja simbolisala je mudrost i ravnotežu. U Kini i Japanu ova boja predstavlja ljubav i sreću. Narandžasta boja u snu simboliše samopouzdanje, optimizam i promene, novi interese ili projekte. U auri ukazuje na neuravnoteženost i preteranu ambiciju. Osobe kojima je ova boja omiljena su prilagodljive, svestrane, zabavne, samouverene, uporne i odlučne. Osoba koja ima averziju prema ovoj boji možda potiskuje seksualne osećaje i druge poteškoće u životu. U lečenju i terapiji sa bojama, narandžasta revitalizuje energiju. Koristi se za lečenju emocionalnih bolesti i pomaže u savladavanju depresivnih stanja, poput melanholije i tuge. Ona raspršuje nedostatak samopouzdanja, vere i pomaže kada postoji nedostatak entuzijazma i energije. Narandžasta boja ima umirujuće dejstvo na ljudsko telo, pojačava metabolizam i ima sposobnost da poboljša protok krvi. Povezana je sa probavnim sistemom i bubrezima. Koristi se za lečenje astme, bronhitisa i drugih respiratornih problema, plućnih problema, bolova u zglobovima, želudačanih problema i menstrualnih poremećaja. Odnosi se na kreativno razmišljanje, samoizražavanje i ukazuje na nove mogućnosti i ideje. Podstiče aspekte povezane sa karijerom i uspehom. Narandžasta boja je povezana sa sakralnom čakrom. Sakralna čakra je povezana sa polnim organima i reproduktivnim sistemom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK