MUSLIMANSKA MAGIJA: Sihir – najstrašnije muke ili oboljenje?!Njena snaga ne može se opisati!!!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje neke neobjašnjive pojave, nedovoljno istražene sa naučnog aspekta. Baš zbog tog fenomena, nauka ne priznaje njeno postojanje i pripisuje je medicinskom problemu. Ipak, neosporno je da postoje sile koje se ne mogu objasniti. Sihir, kao jedan oblik crne magije, je zastupljen mahom u islamskoj zajednici.

Kažu oni koji su osetili na sebi učinak ove veoma jake sile, da joj je se veoma teško odupreti. Obuzima dušu i telo i deluje tako što “šejtan obuzima celo biće“ i tako njime upravlja, nanoseći mu nezamisliva zla i nesreće koje su mu namenjene od strane osobe koja je sihir postavila (sihirbaz).

Osim vračarama koje se time bave, žrtve traže pomoć hodža da se oslobode ovog zla.

Sihir se postavlja tako sto se od onoga kome je namenjeno uzima bilo koji lični predmet ili vlas kose, nokti, pa čak i znoj ili druge izlučevine. Ako ništa od toga nije dostupno, dovoljno je ime prezime i datum rođenja, kao i ime majke.

Sihir se postavlja unutar kuće, ili na samom prilazu. Namena može biti da razdvoji supružnike, porodicu, prijatelje ili da donese bilo koji drugi vid bola i patnje, pa i fizički.

Sihirbaz na papiru napiše ime osobe kojoj se pravi sihir, ime njegove majke i ime jednog od džina (šejtana). Te podatke piše slovima ili razičitim brojevima te napiše šta će da uradi taj džin čije ime je naveo uz ime bolesnika i njegove majke. Zatim zadužuje džina čije je ime napisano na papiru da izvrši i obavi zadatak onako kako je napisano na papiru. Zatim osoba koja je došla da se taj sihir napravi, odnese papir te isti stavi u sok, kafu, čaj.

Sa druge strane, ljuske od jajeta i crveni konac koji su izbajani postavljaju se žrtvi u njenoj blizini, imaju isti učinak.

Postoje međutim i neki vidovi zaštite od sihira:

-Ko pojede 7 medinskih urmi na prazan stomak, ova magija ne može biti delotvorna.

-Zatim, voda nosi sve, pa i sihir, svaki sumnjiv predmet treba zapaliti i pepeo baciti u reku.

-“La ilahe illallahu vahdehu la serike leh, lehul mulku ve lehul hamdu ve huve ala kulli sejin kadir.” – Ko izgovori ove reči, veruje se da je pod zaštitom od sihira.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.