Astrofon21

Muškarac Vodolija-Svevideće oko!

Naziv karte: Vodolija (Aquarius)
Opis karte: Svevideće oko
Karakteristike: Ovaj muškarac je uvek motivisan da otkriva tuđe namere i želje, pa i tuđa osećanja, što nije slučaj sa ličnim osećanjima i stavovima. Voli da je misteriozan i nedodirljiv u ljubavi, sa druge strane svako može da mu bude prijatelj.

Iako ima visoka očekivanja od sebe i njemu bliskih ljudi, kada su u pitanju drugi ljudi može biti vrlo fleksibilan i tolerantan do granica naivnosti. Dvojaki kriterijumi u ispoljavanju emocija mogu mu doneti rasprave sa partnerom, osim ako partner ne pridaje značaj takvom ponašanju ili jasno vidi uzroke takvog ponašanja.

Ima mnogo interesovanja, a na svako troši onoliko vremena koliko je i njihova intelektualna stimulacija. Probleme rešava sa lakoćom, jer ih uopšte ne vidi kao problem već kao izazov. Svemu što radi prilazi sa željom da razume, reši i prenese drugima. Voli ravnopravne odnose i najbolje radi u timu. Međutim koliko je ravopravan, može jednako biti i gord, povučen i ljut, ako se stvari ne odvijaju kako je on hteo.

Odnos sa drugim ljudima doživljava veoma lično pa mu i sitnice mogu smetati ako narušavaju njegovo viđenje odnosa. Prema partneru može biti strog i često ljubomoran.

Ovaj muškarac ne podnosi tajne ili bilo kakav vid preispitivanja njegove percepcije. Ima izraženu intuiciju i gotovo savršeno razumevanje apstraktnih ideja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK