Astrofon21

Muškarac Vodolija ima potrebu da bude mentalno zainteresovan, pre nego što načini prvi korak udvaranja…..

Mentalni kontakt mu je potreban za seksualna ispunjenja. On voli da prihvata interesovanja svoje partnerke. U suštini je malo stidljiv i radije će pričekati da neko drugi napravi prvi korak. On ne može da živi sa dominantnom partnerkom koja ga sputava i postavlja mu razne zabrane. Iako izgleda hladan i neosetljiv, ovaj muškarac je jako emotivan i nežan. Što se seksualnih tehnika tiče, veoma je maštovit, a voli i da sanjari o seksualnim aktivnostima. Lako i brzo se zaljubljuje, ali odbija da se kompletno preda. Kada se muškarac Vodolija napokon odluči za jednu partnerku, često dobije osećaj da time na neki način izdaje svoje prijatelje i lišava ih svog prisustva – i zbog toga često njegova veza sa partnerkom ispašta. Velikodušan, radoznao i nekonvencionalan, ovaj muškarac je obično zainteresovan za svakog koga sretne i upozna. On poseduje prirodnu privlačnost – magnetizam koji osobe suprotnog pola privlači kao leptire sveća – ali ako pridju previše blizu mogli bi se opeći!
One žene koje brzo pokažu svoje interesovanje i počnu ga „juriti“ – u stvari ga svojim ponašanjem odbijaju. Ona koja izgleda najviše imuna na njegov šarm, osvojiće njegovu pažnju – radoznalost će ga vući ka njoj da sazna štoviše…. I biće lukav! Ako ona pogrešno shvati taj njegov inicijalni interes, pomisliće da meta njegove radoznalosti nije samo ona, već i sve druge osobe koje mu se nadju na putu. Ako se zbog toga okrene i ode, on će samo slegnuti ramenima i svoj interes verovatno uperiti ka njenoj najboljoj drugarici. Muškarac Vodolija je u stalnoj potrazi za novim interesima, želi da proširi svoje horizonte i da sazna na kom principu ljudi „funkcionišu“. Ipak, tajne i principe sopstvenog funkcionisanja držaće iza kulisa.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM