Astrofon21

Muškarac u znaku Raka-Osobe rođene u znaku Raka lako ćete prepoznati po različitim raspoloženjima i promenama emocija….

Ovo je prvi vodeni znak, osetljiv i brižan. Svejedno da li muškarac ili zena, Rak je idealna mama Zodijaka, uvek pri ruci u krizama, pun saosećanja.
Rak na svoj pažljiv i oprezan način voli štititi i osigurati sve stvari i ljude koje voli.
Delovi tela povezani s ovim znakom jesu grudi i stomak, što govori o potrebi da se brinu o drugima ali i očekuju pažnju za uzvrat. Čulan je, tajanstven, odan. Ima bujnu maštu. Materinski je nežan. Voli kuću, porodicu. Slabe je volje, sklon piću. Obično ih majke guše preosetljivošću. To je najemotivniji astrološki znak. Ima jaku imaginaciju.

Vladajuća planeta: Mesec
Element: Voda
Moto: Ja osećam!
Pol: ženski
Boja: bela, srebrna

Moguće vrline Raka
Emocionalni i plemeniti
Dobri slušaoci i zaštitnici
Oštroumni i oprezni
Intuitivni i saosećajni

Moguće mane Raka
Promenljivi i zlovoljni
Lako povredljivi i osetljivi
Privrženi i osvetljivi
Drski i ljubomorni

 

Rak je prvi letnji znak. Mladalačka ćud proleća prepušta sada mesto većoj ozbiljnosti i sve izraženijoj svesnosti o dodeljenoj ulozi u veličanstvenoj drami života. Rak je i prvi vodeni znak. Kao takav, on upućuje pre na vrtloge potoka nego na jednoličan tok reke. Simbol ovog znaka je rak, čija su klješta, koja služe za prihvaćanje, simbolički povezana sa strujama vrtloga. Oba simbola upućuju na Rakovu moć fokusiranja. Njegova želja za sticanjem (kada je manifestovana na egoističkom nivou), kao i njegova naglašena sklonost da ne ispušta lako stvari iz ruku, izražene su tim klještima. Njegova moć da privlači stvari u fokus izražena je centripetalnim tokom tog vrtloga. Rakom upravlja Mesec, planeta koja određuje kakvo će lično značenje za nas imati stvari. U prirodnom horoskopu Rak zauzima četvrtu kuću. Ključ za razumevanje uticaja Raka jeste želja da se stvari povuku duboko u lični fokus.Ako se vaše Sunce nalazi u znaku Raka, skloni ste da svoj autoritet ispoljavate kroz lično posedovanje. Zbog toga ćete radije reći: „Taj-i-taj, je moj učitelj, ili moj otac“ nego: „Ja sam učenik ili dete tog-i-tog.“Autoritet koji težite da iskažete duboko je ličan. Negativno manifestovan, on može dovesti do naglašene posesivnosti i tako postati svoja sopstvena propast: (ljudi koje želite da posedujete, reagovaće pre ili posle begom; stvari koje se trudite da zadržite, pre ili posle mogu se razbiti ili izgubiti). Pozitivno manifestovana, ista ta sklonost može postati nepokolebljiva odanost, slična onoj koju majka gaji prema deci. Kada neko jednom postane Rakov prijatelj, on ulazi u njegov lični univerzum, „dom“ u kome nikad više neće biti stranac. Postoji razlika između Rakovskog i Bikovskog oblika posesivnosti. Bik više voli da utvrdi stanje stvari u svojoj okolini, ne da ih i nužno poseduje. Prirodni nagon Bika više je da stvari postavi na njihovo pravo mesto nego u svoj džep. Rak je, nasuprot tome, pravi klasični kućevlasnik. Kao vodeni znak, on je instinktivno svesniji od Bika prirodnog protoka stvari. Rak nema iluzija oko kontrolisanja struje reke života; instinktivno zna da je takva kontrola iznad njegove (a verovatno i bilo čije) moći. Njegovi su interesi previše lični i centralizovani zbog čega je sklon da, nalik vrtlogu u potoku, privuče prema sebi ono što ga interesuje, a sve ostalo pusti da protiče pored njega – gotovo kao da ni ne postoji.
Osobe rođene u znaku Raka lako ćete prepoznati po različitim raspoloženjima i promenama emocija. Prolazna raspoloženja Rakova su sinhronizovana sa Mesečevim menama i predstavljaju odgovor na tajanstveni uticaj Meseca. Kako se ni Mesec u stvari ne menja, isto to važi i za Raka za koga se to samo čini. On uvek ostaje isti, kroz sva kolebanja emocionalnih stanja. Ova zavisna periodičnost, konstantna je u svojoj nestalnosti, pa je stoga lako prepoznati Raka ako jednom uočite faze kroz koje prolazi…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM