Muškarac Škorpija-Prorok!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Škorpija (Scorpio)
Opis karte: Prorok
Karakteristike: Jedan od znakova koji može da prevari svojim spoljašnjim izgledom. Vrlo često ima tendenciju da se prikazuje kao izuzetno miran i staložen, a da je zapravo sasvim suprotno, pogotovo kada su u pitanju stvari koje voli. A sve što mu prija, voli; Škorpion ne može i ne želi da svoje emocije odvaja od svoje želje.

Strast poistovećuje sa ljubavlju. Svestan je koga bira za emotivnog partnera, traži privrženost i pre svega poslušnost, jer jedino tako može da kontroliše sve oko sebe. Možda prividno deluje da ne želi kontrolu, ali upravo je suprotno. Što se njega lično tiče nije toliko disciplinovan.

Može težiti ekstremima, preterano uživati u luksuzu ili u siromaštvu. I to je sve njegova odluka. Čak i kada se drži određenih društveno neprihvatljivih obrazaca ponašanja, on ima jasan razlog zašto to radi. Kako je Škorpion fiksni znak, ovi muškarci su istrajni u svojim odlukama, pa makar išli i protiv sebe.

Ima potrebu da pobedi, bilo da je to utakmica ili emotivna veza. Ume da bude surov i strog prema porodici i prijateljima, zahteva fer igru, iako nekada ni sam neće odigrati po pravilima.

Voli da flertuje i zavodi, jer na taj način održava vitalnost Marsove energije. Daleko od toga da bi i njegov partner to smeo da radi. Ako je partner dobio titulu bračnog partnera, ponašaće se u skladu sa tim, dakle dostojanstveno, logično i strpljivo, dok će Škorpion na sve moguće načine proveravati granice strpljenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK