Astrofon21

Muškarac Rak-Emotivni vetar!

Naziv karte: Rak (Cancer)
Opis karte: Emotivni vetar
Karakteristike: Zadovoljan je kada može da pomogne drugima, kada je dobar domaćin i kada se ljudi oko njega osećaju sigurno. Svoje strahove i nezadovoljstva može kriti od drugih i vrlo je važno da razgovora o svojim emocijama, pogotovo onim manje prijatnim.

Vrlo je senzualan i romantičan, vezuje se za uspomene što može biti opasno u onim situacijama kada na primer treba da stupi u emotivan odnos sa drugom osobom. U najboljim danima je izuzetno kreativan, praktičan i pravi zaštitnik svoje porodice, nasmejan, vedar, optimističan i druželjubiv.

Trudi se da ugodi svom partneru, da ga iznenadi i da mu obezbedi komfor. Može ga zanimati pisanje, muzika, crtanje, uživa u svemu što mu dozvoljava da oslobodi skriveni deo sebe. Vezan je za porodicu i mišljenje majke.

Njegov identitet dosta zavisi od odnosa u porodici i bliskosti članova. Stvari koje predstavljaju njegov hobi neće svakome pokazivati, ako nekome i pokaže, od osobe očekuje potpuno poverenje i pohvalu za ono što pokazuje ili radi.

Teško odbacuje prošlost i obično skuplja i čuva slike, stvari ili neke druge dokaze vremena u kome je živeo. Voli da se dopadne pa često ulazi u flert. Po prirodi je osetljiv, ali malo ko zna šta zapravo misli o sebi i drugima.

Često ima potrebu da se podseća starih ljubavi ili čak da mašta o njima. Ipak, kako donekle želi avanturu, ali se previše boji da ne izgubi ono što ima, mašta mu dođe kao izlaz za sve ono što nije uradio ili doživeo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK