Astrofon21

Muškarac Rak-Emotivni vetar!

Naziv karte: Rak (Cancer)
Opis karte: Emotivni vetar
Karakteristike: Zadovoljan je kada može da pomogne drugima, kada je dobar domaćin i kada se ljudi oko njega osećaju sigurno. Svoje strahove i nezadovoljstva može kriti od drugih i vrlo je važno da razgovora o svojim emocijama, pogotovo onim manje prijatnim.

Vrlo je senzualan i romantičan, vezuje se za uspomene što može biti opasno u onim situacijama kada na primer treba da stupi u emotivan odnos sa drugom osobom. U najboljim danima je izuzetno kreativan, praktičan i pravi zaštitnik svoje porodice, nasmejan, vedar, optimističan i druželjubiv.

Trudi se da ugodi svom partneru, da ga iznenadi i da mu obezbedi komfor. Može ga zanimati pisanje, muzika, crtanje, uživa u svemu što mu dozvoljava da oslobodi skriveni deo sebe. Vezan je za porodicu i mišljenje majke.

Njegov identitet dosta zavisi od odnosa u porodici i bliskosti članova. Stvari koje predstavljaju njegov hobi neće svakome pokazivati, ako nekome i pokaže, od osobe očekuje potpuno poverenje i pohvalu za ono što pokazuje ili radi.

Teško odbacuje prošlost i obično skuplja i čuva slike, stvari ili neke druge dokaze vremena u kome je živeo. Voli da se dopadne pa često ulazi u flert. Po prirodi je osetljiv, ali malo ko zna šta zapravo misli o sebi i drugima.

Često ima potrebu da se podseća starih ljubavi ili čak da mašta o njima. Ipak, kako donekle želi avanturu, ali se previše boji da ne izgubi ono što ima, mašta mu dođe kao izlaz za sve ono što nije uradio ili doživeo.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK