Muškarac Lav-Sunce koje gleda u publiku!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Lav (Leo)
Opis karte: Sunce koje gleda u publiku
Karakteristike: Sentimentalan u srži, arogantan spolja. A o svemu ovome može da peva, crta ili priča samo dok ima ljude koji mu se dive i koji ga slušaju. Partner koji ga šarmira i hvali sve njegove životne mudrosti vrlo verovatno biće nagrađen.

Na koji način nagrađen zavisi već od tipa Lava. Voli da se udvara, jer je to način da pokaže koliko je kreativan, sposoban i neuporediv sa svim drugim muškarcima. Pa čak i da jeste, njegov opušten stav ukazivaće na to da niko i ništa ne mogu da poremete njegov ego. U stvari možda je tako spolja.

Muškarac Lav će jednaku dramu preživljavati i spolja i iznutra, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Ima potrebu da bude upućen u život svog partnera, počev od stila oblačenja, preko ponašanja do ljudi sa kojima ulazi u kontakt. Dešavaće se međutim suprotno, glumiće kako ga u stvari ništa ne zanima i da ne želi da se meša. Ima tendenciju ka preuveličavanju svih stvari, pa i problema. Potreban mu je oslonac u životu i emotivna stabilnosti.

Nastoji da se nametne partneru, bilo karijerom ili stilom života. Ovih stvari nije svestan već ih prikazuje kao jedino stanje u kome on može da bude zadovoljan, a to znači da neće biti srećan ako njegova kuća nije primećena, ako je njegovo pitanje ignorisano, ako njegov zadatak nije pohvaljen.

Velikodušan je u tom smislu da ono što zavoli vrlo brzo prisvoji pa će zahtevati da i njegov partner ima sličan tretman, čak iako nije dugo u vezi. Uživa u druženju, putovanjima, timskim sportovima i ogledalu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK