Muškarac Devica-Kameno srce!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Devica (Virgo)

Neće biti posebno romantičan; mahom je ljubav ograničena finansijama i materijalnim vrednostima, tako da se njegovaromantika može poistovetiti sa kvalitetnom obilnom večerom. Kada ima problem, obično traži još više posla. Po prirodi svog uma, brzo uči i ima razvijenu logiku, s tim u vezi ako se njegova logika ne slaže sa romantikom, neće je ni biti.

Zbog izrazite logike uma i prilagođavanja situaciji, često može da odglumi određeno ponašanje zarad partnera. Bilo da je to nužno da se odnos ne bi pokvario ili šta više, da bi se odnos popravio. Ono što smatra da je potrebno da se uradi u datom trenutku, uradiće ne pitavši ikoga za mišljenje, jer misli da je njegov način gledanja na stvar nepogrešiv.

Izrazito je sposoban da šarmira i zbog svoje blage naravi obično mu okruženje prašta ako i napravi neki problem. Mada tih problema neće biti na poslu. Na poslu se trudi da uči i upija tuđa iskustva. Neće biti revolucionar, ali svakako može biti od onih koji će sve to organizovati.

U ljubavi je majstor, jer stalno nešto popravlja i kritikuje, naravno ne zato što partner nije dobar, već da bi bio još bolji. Iako neke od tih kritika može izražavati vrlo direktno i nekada, ponižavajuće, u njegovoj glavi kritika je čisto edukativan momenat koji niko ne bi trebalo da shvata lično, a ponajviše partner. Kada je povređen deluje vrlo rezervisano i hladno. Emotivne veze su mu jako bitne, ali može da živi i bez njih.

Opis karte: Kameno srce
Karakteristike: Predan je porodici, prijateljima, brzo se snalazi u novom okruženju, jer ima talenat za prepoznavanje poželjnih osobina u tom trenutku. Prilagodljiv, iskren i vredan u šta god da ulazi, ulazi najpre razumom, pa tek onda emocijama.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK