Muškarac Blizanac-Merkur i njegove ličnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Blizanci (Gemini)
Opis karte: Merkur i njegove ličnosti
Karakteristike: Šarmer spreman za svaki vid konverzacije. Prijatan, dopadljiv, inteligentan i pronicljiv. Često nema osećaj o vremenu. Ima više interesovanja, kako on, tako i sve njegove ličnosti sa kojima živi.

Obično ne daje smislene odgovore kada je pod stresom ili u problemu i kako je to netipično za njegovo ponašanje, trudiće se da nađe još nešto novo što bi mogao da nauči ili napravi ili nacrta ili sašije ili iskopa ili otpeva ili…Nemirne prirode, često ne otkriva prave namere. To mu dođe kao neki vid igre u kojoj ne govori baš sve što misli.

Određena doza neizvesnosti i misterije u postupcima muškarca Blizanca je neophodna da bi održavao svoju reputaciju opuštene i nedorečene osobe. Često će biti sklon da otvoreno kritikuje način oblačenja ili ponašanja svog partnera.

Odlagaće sastanke u poslednjem trenutku, dešavaće se da ode i da se ne javi, možda čak i zauvek, ali to mu neće smetati da se isto tako pojavi i nastavi kao da se ništa nije desilo. Partner mora imati svoje mišljenje i stav, jer je za nekoga čijim znakom vlada Merkur, ne postoji ništa bitnije od razmene ideja.

Kako Blizanci vole izazove, ne mogu biti sa nekim ko je dosadan i ko ne želi da se suprostavi. Uzbuđenje jednog Blizanca zavisi od stepena konflikta i agresivnosti druge strane.

Na opštem planu, ovaj muškarac će ceniti ako partner ima slična interesovanja, ako mu veruje, ako nije ljubomoran i ako mu ostavlja dovoljno slobode da gleda film, seriju, jede, čita knjigu i priča sa komšijom…u isto vreme.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK