Astrofon21

Muškarac Bik-Čuvar čula!

Naziv karte: Bik (Taurus)
Opis karte: Čuvar čula
Karakteristike: Muškarac Bik je svestan da je potrebno uložiti trud u sve, pa i u ljubav. Trud će ispoljavati na što je moguće opipljiviji i senzualniji način.

Neće se toliko trošiti na reči, koliko na poklone. To je čovek uživanja i čulnih zadovoljstava. Najsrećniji je kada može ljudima oko sebe da pruži sigurnost, zaštitu i komfor. Iako emotivan, to nije čovek trenutka i romantike, kod muškaraca Bikova prvo ide posao, pa onda porodica. I to ne znači da mu porodica nije bitna, već naprotiv, zato što jeste; radi naporno da bi obezbedio mir i zaštitu.

Voli da planira i najsrećniji je kada ulaže u nešto što je isplativo. To se odnosi i na ljubav, pa neće tako lako ulaziti u brak. Spor i neprepoznatljivo agresivan kao i svaki bik ostvariće sve svoje ciljeve. Tolerantan je i dobronameran sve dok mu neko ne postavi prepreku.

Od partnera očekuje manire i ponašanje, tako da neće sebi dozvoliti da se na javnom mestu sukobljava oko različitih uverenja. Voleće da vodi glavnu reč, pogotovo ako popije, ali i tada se podrazumeva da ga slušaju i da mu se ne zameraju. Voli okupljanja i prirodu. Disciplinovan je i tvrdoglav. Ne deluje u trenutku, on čeka trenutak.

 

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK